SAMSUNG QLED

ODKRIJTE IN RAZIŠČITE INOVATIVNI SAMSUNG

Samsung Electronics je ta teden, na spletni predstavitvi Unbox & Discover razkril najnovejšo serijo zaslonov – od MICRO LED, Neo QLED, lifestyle televizorjev, do monitorjev in zvočnikov. Danes čedalje več časa preživimo doma, zato Samsung najnovejše inovacije prinašajo maksimalen izkoristek zaslonov – kar omogoča, da je delo opravljeno učinkovitejše, komuniciranje je bolj izpopolnjeno in možnosti raziskovanja osebnih strasti so neskončne.
  

MICRO LED prihaja v vsak dom

Z vrhunsko svetlostjo, globoko črnino in osupljivo kakovostjo slike MICRO LED tehnologija ponuja izjemno izkušnjo gledanja. Njegove LED-diode pomagajo preprečiti opekline in zagotavljajo, da zaslon ostane živahen v svoji življenjski dobi. Po letu 2018, ko je tehnološki gigant prvič predstavil MICRO LED v obliki “The Wall”, Samsung danes prinaša novo moč MICRO LED tehnologije, ki uporabnikom omogoča novo uporabniško izkušnjo – kinematografsko izkušnjo brezkončnega zaslona, ki od vas ne zahteva predhodnega znanja o strokovni montaži in namestitvi. MICRO LED je na voljo v 279-centimerstki in 251-centimertski izvedbi (oba modela bosta na voljo konec marca); velikost zaslona 224 centimetrov bo predstavljen jeseni, medtem ko bo 103-centimerski model predstavljen kasneje.

Neo QLED se popolnoma prilagaja vsakemu domu in željam

Samsung predstavlja Neo QLED za izboljšanje izkušnje gledanja, ne glede na to, kaj gledate. Izkušnjo gledanja Samsung Neo QLED opredeljujejo Neo Quantum procesor in nove LED diode Quantum Mini. Samsung Neo QLED prinaša tudi funkcije, ki izboljšujejo igranje iger. Samsung je tudi uradni televizijski partner Xbox Series X v ZDA in Kanadi. Samsung Neo QLED in QLED ponujata vrhunske zmogljivosti, zaradi katerih sta izjemna spremljevalka iger naslednje generacije s serijo Xbox Series X. Poleg tega Neo QLED in QLED omogočata ogled skoraj vseh podrobnosti z neverjetno 4k jasnostjo, svilnato gladka 120 sličic na sekundo in majhen odzivni čas 5,8 ms. Neo QLED’s 8K modela (QN800A in QN900A) bosta na voljo v 165-, 190- in 216-centimetrski velikosti, medtem ko bosta 4K modela (QN90A in QN85A) na voljo v številnih velikostih, začenši pri 127 centimetrih.

Samsung Neo QLED

Samsung Neo QLED

TV tehnologija, ki odraža vaš slog

Uporabniki danes pričakujejo izkušnje, prilagojene njihovim potrebam, osebnemu okusu in slogu. Kategorija Lifestyle TV ponuja zaslone, zasnovane za vsakega uporabnika in vsak prostor – doma in zunaj njega. Medtem ko The Frame preoblikuje vaš prostor v zasebno galerijo, je The Terrace, prvi televizor, primeren za zunanji prostor, ki prinaša izjemno izkušnjo gledanja tudi zunaj vašega doma. Leta 2021 prinaša nove načine prilagajanja The Frame – od novih možnosti pritrditve, kot je stenski nosilec Slim Fit, do petih možnosti okvirja in več od naših partnerjev. Poleg tega je The Frame tokrat še tanjši: debeline le 24,9 milimetra, približno tako kot dejanski okvir slike. Samsung prav tako prinaša nov način predstavitve The Frame – z My Shelf, novim pripomočkom, ki bo dodal piko na i vašemu osebnemu slogu. S prvim trojnim laserskim projektorjem v 4K resoluciji, The Premiere, poglobite v novo, izboljšano izkušnjo domačega kina.

Zasloni, ki ustrezajo vsem potrebam – od produktivnosti do igranja

V letu 2020 se je dojemanje vloge monitorjev v domačem okolju močno spremenilo – različni zasloni so postali nepogrešljivi del vsakega doma. Da bi omogočili nov način učenja in dela, medtem ko ostajamo varni, Samsung predstavlja Samsung interaktivni zaslon FLIP, 191-centimetrsko digitalno tablo, na katero lahko pišete, rišete in na njej tudi urejate. FLIP ponuja povezovalne funkcije za hibridno delo in učenje, ki uporabnikom pomagajo do uspeha – bodisi v učilnici, v pisarni ali doma. Z optimizirano kakovostjo slike 4K in lahko berljivimi vizualnimi elementi lahko ekipa do 20 hkrati sinhronizira osebne naprave za skupno rabo vsebine. FLIP uporabnikom omogoča vpogled v predstavitve sodelavcev ali učiteljev, kot da bi bili tam osebno, in nudijo možnost skupnega dela, medtem ko ostanejo na varnem. Zasnovan za spodbujanje večjega sodelovanja, povečanje produktivnosti in omogočanje nemotene izmenjave idej, se 191-centimetrski zaslon tako pridružuje ostalim, že predstavljenim interaktivnim zaslonom.

Samsung Neo QLED

Samsung Neo QLED

Zvok, ki ustreza vizualni sliki

Medtem ko Samsung televizorji zagotavljajo neverjetni zvok, piko na I prinašajo čudoviti Samsung zvočniki. 2021 Q serija zvočnikov prinaša Q-Symphony, ki nudijo tridimenzionalno zvočno izkušnjo. Za popolno izkušnjo je tukaj Q950A zvočnik, prvi tovrstni zvočnik, ki vas popelje naravnost v središče akcije. Z novo Bass Boost funkcijo enostavno z enim klikom dodajte več akcije. Za vse tiste, ki glasbo predvajate neposredno z vaših naprav, je tukaj tudi Tap Sound.

Strasti, slog, okus in potrebe

Samsung dopolnjuje vaše strasti, se prilagaja vašemu okusu in zagotavlja zmogljivosti, ki izboljšajo vse izkušnje. Od vrhunca luksuznih zmogljivosti v MICRO LED do estetske privlačnosti The Frame Samsung na novo opredeljuje vlogo televizorja v vašem domu – v času, ko je vloga televizorja še bolj izpostavljena kot kadarkoli prej.

Za več informacij obiščite www.samsung.com/.