OD SICILIJE DO VISOKIH GORA

Dobrodošli v kolekciji STRELLSON pomlad/poletje 2023, v kateri se pristno združita funkcionalni in formalni slog, sproščena silhueta pa prevladuje nad videzom in ustvarja prijeten kontrast, ko se kombinirata. Kolekcija je razdeljena na tri vznemirljive teme: “All day active”, “Camp Ground” in “When in Sicily”. Vse tri teme se združujejo in jih je zahvaljujoč formalnim oblačilom, športnim oblačilom in uličnim elementom mogoče odlično kombinirati med seboj.

  

“All day active”

Kolekcijski temi “All day active” in “When in Sicily” so mnogi ljubitelji znamke že spoznali v kolekciji pred pomlad 2023, sedaj pa se pripravite na “All day active”, nadaljevanje predkolekcije, v kateri je poseben poudarek na funkcionalnosti in lahkotnosti. Poleg odsevnih elementov, vrvic in skritih detajlov igrajo pomembno vlogo tako lahke kot tehnične tkanine, saj se vse pogosteje uporabljajo poplin, mesh in ripstop tkanine, ki vsakega moškega spremenijo v urbanega performerja. Živahni rdeči se pridružujejo različni odtenki modre in sive, ki poudarjajo bistvo kolekcije.

“When in Sicily”

“When in Sicily” je nekoliko bolj formalna tema kolekcije, ki se manj osredotoča na športna oblačila, vendar jo še vedno odlikujejo lahkotnost in tekoče tkanine. Spremenjeni kroji in maroški vplivi ter uporaba lanenih in poplin tkanin dajejo temu delu kolekcije individualen in nezamenljiv značaj, ki vzbuja željo po dopustu. Barve so naravne in umirjene, z odtenki slonokoščene, bež in rjave, ki določajo splošen občutek kolekcij, poseben poudarek celotni zbirki pa daje daje posebna “prireditvena” kapsulna kolekcija s svojimi poletnimi potiski po vsej površini.

 “Camp Ground” 

Tema “Camp Ground” je posvečena švicarskim koreninam znamke, ki nam veli, naj se odpravimo ven in uživamo v naravi, naj bo to v gore, na jezero ali v gozd. Funkcionalne podrobnosti ter pametni uporabni in vojaški elementi dajejo ključnim kosom povsem lasten videz, poleg tega pa so bili posebej za ta del kolekcije ustvarjeni prostorni žepi z zadrgo in ježki ter posebni cargo žepi. V videzu prevladujejo olivna, črna in odtenki sive, medtem ko je vrtnica uporabljena kot poletna kontrastna barva.