OČARLJIVA MEDUZA

Versace preseneča z novimi različicami serije Icon Active, izborom ur, ki jih navdihuje kolekcija pomlad/poletje 2022, predstavljena v času milanskega tedna mode. Dva modela krasi grafični kamuflažni sitotisk.

  

Versace je sicer prvič predstavil serijo Icon Active skupaj s svojo jesensko/zimsko kolekcijo leta 2021. Luksuzna znamka pa se letos vrača z novo oblikovanim kronografom, ki prevzame sezonske motive in barvne zgodbe – kot je ikonični svileni obroč, ki je prevladoval v S/S 2022. Črne, lila in oranžne silhuete, ki jih opredeljuje jezik industrijskega oblikovanja, vključujejo polikarbonat po celotnem paščku, okvirju in ohišju, čemur sledi motiv znamke Greca, ki je vdelan v pas. 3D motiv Meduze v zlatih odtenkih je umeščen blizu položaja 12. ure, vključno z ujemajočo se krono in kovinskimi potisniki. Črna barvna opcija je oplemenitena z modrim okvirjem, označevalci ur in kazalci, zaključena pa je s črnimi mehanskimi elementi in polprozornim paščkom. Podobno lila in oranžna silhueta uporabljata neonsko zelene urne markerje in kazalce, ki se odlično ujemajo z pozlačenim mehanizmom.

Logotip Versace je upodobljen na vrhu in dnu okvirja, s psihedeličnimi črkami, ki se stopijo tik nad oknom koledarja. Ure, izdelane v Švici, poganja mehanizem RONDA 5021.D, hkrati pa so vodoodporne in ponujajo ohišje Chrono quartz. Versacejeva najnovejša linija črpa navdih iz uličnega stila prek športnih, psihadeličnih poudarkov, ki se ponašajo z vrhunsko funkcionalnostjo skozi edinstven, mestni pridih.

Vsaka ura je na voljo za 955 EUR, nakup pa je možen na spletni strani znamke.