NOVOST V DRUŽINI DITA

Newyorški znamki WHO DECIDES WAR ni tuje predstavljanje novih silhuet in dizajnov, ki širijo obzorja uličnih oblačil, toda tokrat je šla znamka še korak dlje in moči združila z znamko DITA ter ustvarila skupno kolekcijo očal.

  

Debitantsko sodelovanje na novo predstavlja okvir DITA SUPERFLIGHT v štirih ročno barvanih in poslikanih vzorcih. Za pristne trenutke v mestu ali na podeželju nove privlačne barve vključujejo vijolični dim z lečami v barvi sivke, črno z oljčnimi lečami, razpokano črno-belo z rožnatimi lečami in temno zeleni dim z oljčnimi lečami. Odtenke oživljajo SUPERFLIGHT 6-plastni acetatni okvirji in subtilni kovinski detajli dizajna.

“V čast nam je, da imamo priložnost uporabiti ta nov medij, ki daje novo življenje silhueti iz dediščine znamke DITA,” je povedala sokreativna direktorica WHO DECIDES WAR Tela D’Amore. “Partnerstvo je bilo brezhibno in ga z veseljem nadaljujemo.”

Oglejte si vpadljive okvirje v zgornji galeriji. Sodelovanje WHO DECIDES WAR x DITA, ki se giblje od 645 EUR do 710 EUR, je zdaj na voljo na spletni strani DITA.