NOVO SODELOVANJE ADIDASA IN PRADE JE VSE BOLJ JASNO

Prihajajoče sodelovanje med znamkama Prada in adidas Originals Re-Nylon bo kmalu tu, po lookbooku, ki je razkril kolekcijo oblačil, pa je Prada poskrbela za nov vpogled v najnovejše sodelovanje obeh znamk.

  

Skupni kolekciji se bo pridružilo šest torb, od majhne torbe za okrog pasu do majhnega nahrbtnika, medtem ko večje vsakodnevne možnosti vključujejo torbico za čez ramo, navaden nahrbtnik, nakupovalno torbo ter potovalko.

In medtem ko je kolekcija oblačil na voljo v beli barvi s črnimi črtami ali obratno, so torbe na voljo izključno v črni barvi z okrasjem v obliki treh črt in trikotne emajlirane ploščice Prada. Vseh šest kosov je opremljenih s kovinskimi dodatki Prada in značilno notranjo dekoracijo znamke.

Drugo razkritje Prade je cena kolekcije. Torbe bodo na voljo po ceni 995 USD, 1.720 USD, 1.590 USD, 1.850 USD, 1.590 USD in 1.990 USD v skladu z zgornjim seznamom, medtem ko boste morali za obutev Forum Low odšteti 850 USD, 1,120 USD pa vas bo stal model Forum High. Najdražji kos v ponudbi je Pradidas Car Coat, ki je v celoti izdelan iz najlona in ponuja motive treh črt na rokah ter stane 2.480 USD, medtem ko je najcenejši kos kolekcije klobuk za 495 USD. Cene so zapisane v ameriških dolarjih, ker točnih cen za evropski trg še nimamo.

Kolekcija bo na voljo od 13. januarja, nakup pa bo možen v trgovinah Prada, na spletu in prek spletnega mesta adidas.