NOVO POGLAVJE

Vetiver musc se vrača k bistvenemu, pooseblja novo moškost, moškega, povezanega z osnovnimi elementi. Vetiver musc for him, ki je navdih črpal iz živahnih, z minerali bogatih zimzelenih gozdov in dišečega lesa, uravnoveša bogato lepoto vetiverja z aromatičnim mineralnim osrčjem in čutnimi mošusi.

  

Svež izraz

For him vetiver musc je prehod od magnetne intenzivnosti kolekcije Bleu noir k novemu, svežemu dišavnemu izrazu. “For him vetiver musc je novo poglavje, ki razvija kolekcijo For him k bolj občutljivi, večplastni moškosti, ki jo ustvarjajo novi cvetlični, aromatični in mineralni vidiki,” pravi Mathilde Bijaoui, slavna parfumerka, ki je pri ustvarjanju najnovejše stvaritve sodelovala z Narcisom Rodriguezom. Lesne note teksturiranega vetiverja, okrepijo mošusni podpis znamke Narciso Rodriguez, medtem ko aromatično mineralno osrčje daje dišavi presenetljivo elementarno kakovost. “Mineralnost izhaja iz različnih vidikov,” pojasnjuje Mathilde Bijaoui. Hrustljav in pikanten kardamom, aromatično kadilo geranije, usnje in rdeče morske alge, ki spominjajo na mah, to je čudovita sestavina, ki ima značilen mahast pridih. Zaradi te mineralne lastnosti je dišava tako edinstvena.

Aromatična fuzija

Dišava se odpre z živahnimi začinjenimi zgornjimi notami, šumečimi zelenimi stroki kardamoma, ki poudarijo topel muškatni orešček in eterično olje ciprese. Ta se razvije in razkrije zlitje ikoničnega mošusa z aromatičnimi cvetovi geranije, eteričnega olja lavandina in esence rdečih morskih alg. V srcu se postopoma razkrijejo topla cedrovina, pačuli in bogat, zemeljski vetiver. “Vetiver in mošus sta dva stebra te dišave,” pravi Mathilde Bijaoui. Vetiver ima lahko nežno plat, ki se odlično ujema z mošusnim osrčjem, mošus pa ima teksturo, ki dopolnjuje lesnatost vetiverja.

Elementarni dizajn

For him vetiver musc predstavlja novo, svežo paleto, ki prehaja od globoko modrih odtenkov kolekcije Bleu noir k živahni, svetlo zeleni barvi. Ta čist zeleni odtenek, ki spominja na dišavo v njem, na novo odkriva čisto, arhitekturno obliko in ikonično grafično silhueto stekleničke For him. Oblikovanje zaključuje matiran zelen pravokoten pokrovček, ki dopolnjuje prosojno zeleni odtenek steklenice. Ta umirjena barvna paleta se nadaljuje v zunanji embalaži parfuma For him vetiver musc s teksturirano zunanjo škatlo v isti mat zeleni barvi.