NOVO OBDOBJE NA ULICAH LONDONA

Ikonična britanska znamka Pepe Jeans London je pred časom svojim oboževalcem z velikim navdušenjem predstavila najnovejšo kampanjo za moška oblačila in četrto poglavje sodelovanja z mlado britansko ikono Brooklynom Peltz Beckhamom. Pod istim konceptom »Caught on Camera« je predstavljena tudi nova kampanja za ženska oblačila AW22, v kateri igrata dve v Londonu rojeni vzhajajoči zvezdi, igralka Daisy Jelley in model, ustvarjalka vsebine in podjetnica Sarah Lysander.

  

Kampanja jesen-zima 2022 »Caught On Camera« je bila posneta v knjižnici enega najstarejših hotelov v Londonu, pri čemer so si ambasadorji znamke predstavljali, kaj bi storili, če bi se lahko neopaženi prikradli v zgodovinsko stavbo in zanetili incidente, nato pa pobegnili nazaj v ulice Londona.

Skozi slike, ki jih je posnel nadarjeni modni fotograf »nove generacije« Josh Olins, in video posnetke, ki jih je režirala Isabella Di Stefano, ki je tudi sooblikovala koncept kampanje, kolekcija AW22 Pepe Jeans uteleša brezčasen britanski stil.

Navdihnjena z eklektičnimi koreninami in preppy slogom znamke, kolekcija spodbuja generacije, da se poigrajo s starinskimi, univerzitetnimi slogi in denimom, da ustvarijo svež, edinstven videz, ki prikimava tradicionalni univerzitetni modi.

Brooklyn Peltz Beckham sicer v kampaniji na ikoničnih fotografijah graciozno nosi športni pulover v univerzitetnem slogu s črko P, v kombinaciji s kavbojkami in modernimi škornji. Na drugi strani Daisy in Sarah razkazujeta svoj ležeren študentski stil, pri čemer prva blesti v nagubanih hlačah z visokim pasom, modernih gležnjarjih in prešiti bomber jakni z oznako Pepe Jeans »P«, Sarah pa nosi karirasti volnen plašč na modro-sivi mini obleki s črnimi mokasinami.