NOVI MEGANE, KI ZAVZEMA VIJUGASTE CESTE

Renaultov atletski in dinamičen kupejevski športni terenec bo na evropski trg prišel nabit s tehnologijo, z različico E-TECH Hibrid in novim paketom opreme R.S. Line še bolj izrazitega in dinamičnega videza.
  

Z zlitjem fluidnosti, elegantnosti in robustnosti Novi Renault MÉGANE CONQUEST izziva tradicionalna pravila v segmentu športnih terencev v Evropi z obliko, kakršna je bila doslej omejena na avtomobile prestižnih znamk. Gre za prvenec med velikoserijskimi proizvajalci! Ta nov model, ki dopolnjuje Renaultovo ponudbo v nižjem srednjem razredu (Mégane, Kadjar in Scénic), je sestavni del po vsem svetu naglo rastočega trga športnih terencev.
Notranjščina Novega Renaulta MÉGANA CONQUEST je namenjena tudi družinam, zato je prostorna in ponuja zajeten prtljažnik. Zahvaljujoč dvema zaslonoma ima Novi Renault MÉGANE CONQUEST eno največjih prikaznih površin v svojem razredu in s tem ponuja visoko tehnološko voznikov okolje s poudarkom na kakovosti in udobnosti.

Novi Renault MÉGANE CONQUEST poganja paleta novih hibridnih sklopov v tem segmentu: E-TECH Hibrid 140 (104 kW oz. 140 KM) ter motorja 1,3 TCe 140 in TCe 160 v 12-voltni mikro-hibridni izvedenki. Pogonski sklop E-TECH Hibrid, ki je že na voljo v modelih Clio, Captur in Mégane, je Renaultova inovacija z več kot 150 patentnimi prijavami in temelječa na izkušnjah Skupine na področju električnih vozil in formule 1.

Novi Renault MÉGANE CONQUEST bo v Evropi naprodaj v prvi polovici leta 2021.