NOVA VRSTA TEKILE, KI BO PREVZELA VAŠE BRBONČICE

Globalni proizvajalec in distributer alkoholnih pijač, Amber Beverage Group (ABG), je naznanil globalno lansiranje svoje inovativne nove različice tekile Rooster Rojo® Smoked Pineapple Tequila. Prvi trgi, kjer je pijača na voljo, so Avstralija, Nemčija, Rusija, Združeno kraljestvo in ZDA.

Vrhunski izdelek se bo prodajal tako v trgovinah kot zunaj njih, pričakuje pa se, da bo to potrošnikom ponudilo nov način uživanja tekile in natakarjem ponudilo svežo pot pri ustvarjanju izvirnih koktajlov. Globalno lansiranje sledi mehkemu lansiranju pilotnega izdelka, ki je potekalo v začetku tega leta. Pijača Rooster Rojo® Smoked Pineapple Tequila je bila deležna velikega priznanja, nazadnje ta mesec na Bar Convent Berlin.

Rooster Rojov Master Distiller je več kot eno leto eksperimentiral z različnimi ananasi in različnimi stopnjami toplotne obdelave, dokler ni bila najdena popolna raznolikost in dimljenost. Rooster Rojo za to izdajo uporablja samo rdeči španski ananas zaradi izjemnega profila okusa, ki ga ti sadeži zagotavljajo. Končna mešanica nudi izjemen rezultat, gladko, a subtilno pijačo, ki jo lahko uživate čisto, na ledenih kockah ali v različnih koktajlih.