NOVA INTERPRETACIJA PRIHODNOSTI

Tommy Hilfiger to poletje postavlja trajnost v ospredje, to pa znamka dokazuje s sklenitvijo sodelovanja s kantavtorjem Shawnom Mendesom pri seriji okoljsko osveščenih kampanj in zbirk.

  

Partnerstvo z naslovom »Play it Forward« gradi na skupnem poslanstvu umetnika in blagovne znamke za svetlejšo prihodnost z več upanja. S ponovnim premislekom o novih načinih bolj odgovornega ravnanja želi serija navdušiti oboževalce, da se odločijo za bolj premišljen in trajnosten način življenja.

Poletje trajnostne ozaveščenosti Tommyja Hilfigerja se začne s Craigom McDeanom, ki je posnel kampanjo Classics Reborn, kjer Shawn Mendes nosi kose iz zbirke 1985 Program. Linija, ki jo navdihuje dediščina, vključuje izbor brezčasnih oblačil blagovne znamke, predelanih z uporabo organskega bombaža in denima iz 20 % recikliranega bombaža. Kampanja se ponaša z nostalgičnim občutkom Tommyja Hilfigerja, ki poudarja svoje značilne rdeče, bele in modre polo majice.

Pred prihajajočo turnejo Wonder: The World Tour kanadskega umetnika se je blagovna znamka hkrati zavezala, da bo donirala 1 milijon USD za izvajanje programa trajnostnega razvoja za bolj zelene turneje (Sustainability & Tour Greening Program). Pobuda vključuje zmanjšanje emisij CO2 za 50 % na koncert v primerjavi z njegovo turnejo iz leta 2019, hkrati pa je cilj preusmeriti presežne emisije. Upošteva se vsak element turneje, saj bo Shawn Mendes oblečen v oblačila Tommy Hilfiger po meri, izdelana iz liability in deadstock materialov.

Blagovna znamka naj bi s Shawnom Mendesom predstavila tudi skupno kolekcijo, ki vključuje krožno oblikovanje in dodatne inovacije pri recikliranju materialov. Ta se bo povezovala z vizijo blagovne znamke, da do leta 2030 postane del načrta Wastes Nothing and Welcomes All s spremembo pristopa k izdelavi oblačil. Kolekcija naj bi bila predstavljena v začetku prihodnjega leta skupaj z drugimi trajnostnimi izdelki Tommy Hilfiger.

Če želite izvedeti več o partnerstvu »Play It Forward«, obiščite spletno mesto Tommy Hilfiger.