NOVA IGRIČARSKA IZKUŠNJA Z MODNIM PRIDIHOM

Razer ™, vodilna svetovna blagovna znamka na področju igričarstva, je napovedal pametna očala Razer Anzu, prvi tovrstni produkt priljubljenega podjetja. Očala Razer Anzu združujejo cenjeno in zelo iskano zaščito leč za 35-odstotno filtriranje modre svetlobe, 99-odstotno zaščito pred žarki UVA in UVB, upravljanje na dotik in vrhunski zvok, piko na i vrhunski izkušnji. Razer Anzu brezhibno izboljšuje izkušnjo dela od doma in digitalno zabavo ali dejavnosti na prostem, hkrati pa ponuja še eno priložnost za dvig vašega osebnega sloga. Brezžični zvok na princip »odprtega ušesa« in uporaba Razerjeve tehnologije z nizko zakasnitvijo Bluetooth uporabnikom nudita večjo poglobljenost v samo izkušnjo in udobje, ki ju prinaša užitek med delom z uporabo očal Razer Anzu. Z manj kot 48 g teže in ergonomsko obliko, očala zagotavljajo udobno prileganje za dolgotrajno uporabo, zlasti med dolgotrajnim delom od doma. Model Razer Anzu je na voljo na spletnem mestu Razer.com v modnih pravokotnih ali okroglih različicah okvirjev, vsakim v dveh velikostih s prefinjeno oznako blagovne znamke, ki krasi trpežne in prilagodljive tečaje okvirjev, namenjene enostavnemu shranjevanju.
  

Zaščitite svoje oči v stilu

Uporabniki zapravijo nešteto ur z mobilnimi napravami, prenosnimi računalniki in računalniškimi zasloni tako za posel kot užitek, kar njihove oči izpostavi modri svetlobi. Razer Anzu je vsestranska rešitev za filtriranje škodljive svetlobe tako digitalnih naprav kot sonca, ki elegantnim pametnim očalom doda prepotreben zaščitni element. 35-odstotne leče za filtriranje modre svetlobe, ki ščitijo pred bleščanjem zaslona in zmanjšujejo digitalni napor za oči, skrbijo, da se oči počutijo bolj sveže in osredotočene med zabavo ali delom. Za aktivnosti na prostem so v prodajni paket vključene nadomestne polarizirane leče, ki 99-odstotno ščitijo oči pred UVA- in UVB-žarki.

Sodobna in diskretna očala z nizko zakasnitvijo, odprt zvok

Prilagojena povezava Bluetooth 5.1 prinaša vodilno 60-minutno zakasnitev v industriji za vrhunski zvok brez prekinitev, kar omogoča nenehno koncentracijo. Diskretni večsmerni mikrofon in zvočniki, vgrajeni v okvir Anzu, zagotavljajo priročno prostoročno komunikacijo, kjer koli že ste. Z več kot 5 urami delovanja baterije z enim samim polnjenjem, imajo očala Razer Anzu dovolj energije, ki podpira uporabo med dolgim delom ali igranjem, da vas spremljajo na vsakem koraku. Očala omogočajo skoraj dva tedna pripravljenosti.

Resnično pametne funkcije

Za priročen in intuitiven pametni nadzor lahko vmesnik na dotik ob strani okvirja Anzu spreminja glasbo, predvaja ali zaustavi predstavnostne vsebine, upravlja konferenčne klice in aktivira glasovnega pomočnika pametnega telefona. Uporabniku prijazna izkušnja naprave se razširi na razpoložljive aplikacije za Android in iOS, ki zagotavljajo prilagoditve EQ (privzeto, večjo jasnost ali povečanje visokih tonov), nastavitve zakasnitve, stanje baterije in posodobitve vgrajene programske opreme.