NOGOMET IN MODA POSTAJATA NERAZDRUŽLJIVA

Londonsko podjetje Aries in New Balance sta se ponovno združila, da bi ustvarila zvezdniško sodelovanje za italijanskega nogometnega velikana AS Romo.

  

Najnovejši nogometni in modni “križanec” je eno najbolj pomembnih medkulturnih sodelovanj leta 2022, pri čemer britanska luksuzna blagovna znamka uličnih oblačil prinaša svoje lucidne, drzne oblikovalske poteze enemu najbolj ikoničnih klubov v svetovnem nogometu. Zbirka vključuje uradni komplet za “na igrišču”, ki ostaja zvest slavni Giallorossijevi barvi zlate in rdeče, pri čemer je Aries dodal svojo diagonalno marmornato črto na privlačen dres. Ujemajoče se nogometne nogavice in kratke hlače dopolnjujejo komplete, medtem ko je na voljo tudi vratarski dres z Ariesovimi zloglasnimi kozmičnimi barvami, ki jih navdihujejo trash kultura, tuja umetnost in ilustracija – ključni vplivi znamke Aries.

Sodelovanje vključuje tudi osupljivo kolekcijo “pred igro”, ki vsebuje ogrevalni dres z grbom AS Roma, popolnoma črno najlonsko trenirko za trening in omejeno izdajo srebrno-zlatega dresa, ki prikazuje najbolj ikonične figure Rima v kiparski obliki – med njimi Lupa Capitolina, Lucius Verus in Julius Caeser.

Kampanjo je posnel Niccolò Berretta in vsebuje ekskluzivne posnetke igralcev AS Roma, kot so Lorenzo Pellegrini, Andrea Belott, Nemanja Matić, Mohamed Mady Camara in Chris Smalling, skupaj z lokalnimi talenti iz Rima. Zbirka slavi zgodovinsko mesto s skritimi pokrajinami in lokacijami.

Komplet “na igrišču” bo AS Roma nosila na svoji japonski turneji, ko bo konec novembra igrala proti Yokohama F Marinos v Tokiu, medtem ko so ogrevalni dres in trenirko za trening igralci AS Roma nosili med ogrevanjem, ko so se v nedeljo, 6. novembra, pomerili z lokalnim tekmecem Laziom na zloglasnem derbiju na stadionu Olimpico.

Kolekcijo Aries x New Balance x AS Roma “on-pitch” in kolekcijo “pre-game” lahko kupite prek spletne strani Aries.