NFT ALI VRHUNSKI NAKIT? KAR OBOJE!

Tiffany & Co.-jev Alexandre Arnault še naprej utrjuje svoj kultni status v skupnost CryptoPunks s svojim najnovejšim obeskom.

  

Sin Bernarda Arnaulta je povzročil razburjenje v svetu NFT, ko je svojo profilno fotografijjo spremenil v CryptoPunk. To je storil le nekaj dni po tem, ko je njegov oče izrazil zaskrbljenost in previdnost glede vstopa v svet NFT. Novi PFP 29 letnega podpredsednika prikazuje piksel obraz, ki nosi kapo in 3D očala in je trenutno prikazan na njegovih računih na Twitterju in Instagramu.

Po poročanju Vogue Business je bil NFT z naslovom Punk 3167 kupljen za 160 ETH, kar je približno 448.000 EUR. Pri LVMH so potrdili tudi, da je Alexandrejeva profilna slika zakonita. Njegovo navdušeenje nad nakupom NFT in uporabo profilne slike dokazuje potresni premik v novi dobi razkošja, ki jo vodi mlajša generacija. Pred kratkim je znamka Tiffany & Co. namreč kupila tudi Tom Sachs: Rocket Factor NFT, kar je pomenilo pomemben premik v metaverse.

Da bi še dodatno proslavil svoj vstop v skupnost CryptoPunk, je Alexandre razkril CryptoPunk iz rožnatega zlata in emajla, ki ga je oblikovala hiša Tiffany & Co. Na Twitterju je predstavil kos, ki je zasnovan po njegovi profilni fotografiji. Kos vključuje par očal iz safirja in mozambiškega bagetno rezanega rubija ter rumen diamantni okrogel uhan.