NEUSTAVLJIVO PRIVLAČEN

Zaradi česa je moški neustavljivo privlačen? Francozi imajo za to posebno besedo: LE PARFUM. Neizbrisljiva avra za karizmatičnega moškega. Moški Yves Saint Laurenta: L’HOMME. V teh dneh vam Yves Saint Laurent Beauté ponosno predstavlja L’HOMME LE PARFUM. LE PARFUM z bogato mešanico jantarno lesnatih not in polne cedre predstavlja vrhunski couture izraz naravne možatosti, ki jo uteleša pravi L’HOMME. Nova dišava se pridružuje njihovi najbolje prodajani liniji dišav, ki so jo na trg postavili leta 2006 in jo je obeležil epohalni L’HOMME EAU DE TOILETTE, sodobna vizija moškega 21. stoletja, z vsemi svojimi značilnostmi. V tej dišavi se ostre kovinske note povezujejo z nežnimi listi vijolic in čutnim tonkovcem ter močjo lesa. Ta nova prepoznavna dišava zagotavlja eleganco in uglajenost dnevne dišave, medtem ko je LA NUIT DE L’HOMME, LE PARFUM najmračnejša in najzapeljivejša različica čutnih začimb in jantarnih not, ki jih vsebuje LA NUIT DE L’HOMME, EAU DE TOILETTE.

Neustavljivo privlačen čez dan. Neobičajno vznemirljiv ponoči. Moški od glave do pet, cel dan, vsak dan. Yves Saint Laurent, od glave do pet. Pravi vodja, ki neobremenjeno brezciljno tava po osvetljeni urbani pokrajini. Estet, gizdalinsko zaljubljen v lepe in elegantne reči, sodobno arhitekturo, klasične avtomobile, legendarno kitaro, sijoči vintage džuboks ali popolno krojeno obleko. Neulovljiv zapeljivec s kančkom porednosti, ki povečuje njegovo notranjost neustavljivo privlačnost. Še pred njegovim prihodom v prostoru vlada vznemirjenje. Njegova prisotnost se čuti v vsakem njegovem kotu. Takoj ko vstopi, naravna eleganca in uglajenost, ki ju izžareva, pritegneta pozornost vseh prisotnih. Tudi ko odide, ostane prisotna neizbrisljiva avra, ki jo izžareva. Bo zapeljal ali bo zapeljan? L’HOMME, karizmatičen in privlačen, je zagotovo moški, vreden truda. Sodobna, močna in elegantna interpretacija kulturnega EAU DE TOILETTE, LE PARFUM predstavlja golo esenco sestavnega dela linije. Razvili so jo Anne Flipo, Dominique Ropion in Juliette Karagueuzoglou. LE PARFUM, obogaten z raznimi vrstami intenzivnih naravnih esenc in molekulami, ki naredijo močan vtis, predstavlja najbolj čist izraz dišavnega podpisa linije L’HOMME, zanimivo mešanico sproščenih urbanih in nežno zapeljivih lesnatih not. Na začetku zaznamo kovino in ozon, nabit mestni zrak, tik pred nevihto. Ta občutek, da je vse mogoče … Nota italijanske limone primofiore, najbolj dišeče lastnosti citrusa, omogoča tej mešanici poseben vonj. Zeleni odtenki kardamoma in bazilike dodajo povsem novo vrsto svežine s svojimi janeževimi lastnostmi in tako dišavi zagotavljajo jedro sestave. Elegantna nota mete, geranije in bujnih listov vijolice s subtilnim žametnim učinkom. Prisoten je tudi kanček zemeljskega vonja.

LE PARFUM z bazo svežih aromatičnih not razkriva močan kontrast lesnatim esencam. Med primarne sestavine spada vetiver s svojimi dimnimi, ostrimi notami. Elegantna in sodobna cedrovina. Dve luksuzni umetni sestavini dišavi dajeta gladkost. Ambroksan, zapeljiva lesnato jantarna nota, in kašmeran, kompleksna molekula z lastnostmi bora in čutnega mošusa. Vonj tople kože pod obleko, ki se mu popolno poda. Skrivnost neustavljive privlačnosti, ki jo izžareva pravi L’HOMME. Drzno predimenzionirani šesterokotni zamašek kovinske barve, na katerem se nahaja prepoznaven logotip Cassandre, in elegantna minimalistična steklenička sta razlog, da je L’HOMME ikona od samega začetka. Edinstven in enostavno prepoznaven obris sodobne možate klasike iz hiše Yves Saint Laurenta. Steklenička dišave L’HOMME LE PARFUM je dobila novo barvo, subtilni odtenek intenzivne temno modre, ki izvablja neizbrisno moč črnila, ki je priložnostna metafora za neizbrisno sled dišave. On je ta moški. Utelešenje koncepta L’HOMME, od glave do pet, podnevi in ponoči. Novozelandski model Vinnie Woolston je znova nonšalanten, zapeljiv ambasador dišavne ikone Yves Saint Laurenta. V elegantni kampanji za medije, ki jo je posnel newyorški fotograf Billy Kidd, se je njihov protagonist udobno zleknil v usnjeni sedež klasičnega avtomobila, oblečen v elegantno črno obleko. Črno-bela fotografija poudarja intenzivno modro barvo stekleničke dišave L’HOMME LE PARFUM, ki je hkrati tudi edina barva na fotografijah. V filmu kampanje, ki jo je režiral ameriški režiser in prejemnik številnih MTV-nagrad Colin Tilley, hkrati tudi avtor ognjevitega in izjemno pomembnega filma kampanje za L’HOMME 2016, protagonist prevzame vlogo skrivnostnega moškega. Je poslovnež? Filmska zvezda? Razuzdan zapeljivec in milijonar? Skrivnostni moški zapušča čudovito sodobno zgradbo in sede v svoj luksuzni kabriolet, nato pa oddrvi po ulicah urbane džungle. A ni ostal neopažen. Lepotica v črnem, ki jo igra čudovit japonski model Chiharu Okunugi, mu sledi. Skriva se za oknom, medtem ko on brenka po čudoviti kitari znamke Les Paul.

Kdor koli že je, vohunka ali oboževalka, razume njeno igro. Medtem ko ga zadnjič spremlja s pogledom, spet izgine … Kar naenkrat je ona ta, ki sedi v avtomobilu. Sama? Ne povsem. Za seboj je pustil zadnjo, intimno sled svoje neustavljive privlačnosti. Stekleničko parfuma. Dišavo nanese za uho in si grizlja ustnice, medtem ko jo vdihuje … Zdaj je on ta, ki jo opazuje, kako odhaja v njegovem kabrioletu. Kakšna je skrivnost privlačnosti modre stekleničke, ki jo je pustil na sedežu? Se bosta privlačen moški in njegova glamurozna sledilka ponovno srečala na sledi dišave L’HOMME LE PARFUM? Ob koncu tega elegantnega filma še vedno tipamo v mraku … S kolekcijama L’HOMME in LA NUIT DE L’HOMME Yves Saint Laurent slavi dva obraza sodobnega moškega. Od sproščene, očarljive nonšalantnosti do vznemirljivega zapeljevanja. Od plena do lovca. Od urbanega esteta do urbanega porednega fantka. Dvojnost, ki jo odraža neizbrisno dišavna dediščina Yves Saint Laurenta. Tokrat se L’Homme Le Parfum pridružuje vrsti zapeljivih not:

L’Homme Eau de Toilette (2008): Svežina sadnih in lesnatih not. Dišava je namenjena moškim, katerih možatost nikogar ne pusti ravnodušnega. Moški, hladen in svoboden, ki v tem urbanem in sodobnem svetu postavlja lastna pravila.

La Nuit de l’Homme Eau de Toilette (2009): Energija svežih orientalskih not. Dišava je namenjena samozavestnim naravnim zapeljivcem. Moški, vznemirljiv in neukrotljiv, svojo čutnost, ki se ji ni mogoče upreti, razkriva ob mraku.

La Nuit de l’Homme Le Parfum (2010): Skrivnostnost začimbne orientalske dišave. Dišava je grajena na napetosti in dišavnih neujemanjih za temne in privlačne moške, ki jim nič ne stoji na poti. Skrivnostna evolucija teme in luči; noč, polna obljub …