NEUSTAVLJIVI ADAM

Veliko smo v naši preteklosti lahko prebrali o glasbeniku in osvajalcu src najlepših hollywoodskih deklet Adamu Levineu kot tudi o Y generaciji. Adam Levine je resnično utelešenje kalifornijske ležernosti in svetovno uspešnega moškega. Pevec skupine Maroon 5, s katero je izdal šest albumov, ki so osvojili glasbene lestvice, je igral tudi v nekaj filmih in osvojil tri grammyje. Zaradi teh dosežkov je popoln zaščitni obraz kampanje za parfum Y. Adam je kot pogumen in samozavesten ustvarjalen moški popolna kombinacija mladosti, dosežkov in ustvarjalnosti. Drzen duh in moč njegove vizije odražata temno srce dišave, močan fokus pa vabi toplino in sijočo noto dišave. Adam povsem spontano uteleša samo bistvo novega YSL-ovega parfuma Y. Yves Saint Laurent Beauté je lani predstavil toaletno vodo Y. Dišavo, navdihnjeno s svobodnim in inovativnim duhom moškega, ki je ustvaril blagovno znamko, krasijo drznost, svežina in mladostni zanos. V letošnjem letu pa predstavlja novega člana družine dišav, parfum Y – intenzivnejšo interpretacijo originalne dišave. Stekleničko krasijo globoki črni odtenki, ki postopoma prehajajo v prosojne, dišavo odlikuje intenzivno bel in temen fougère, nov zaščitni obraz pa odlično uteleša njegov ustvarjalen in inovativen duh. Pot k uspehu se navsezadnje vedno začne z enakim vprašanjem. »Zakaj?« »Ne glede na to, kako daleč sem prišel in kaj vse sem dosegel, se ne bom ustavil. Prav zato verjamem vase in vedno iščem nove izzive.
  

Čestitamo vam ob novi vlogi Y ambasadorja. Kaj vam pomeni deliti globalno platformo s parfumsko znamko YSL?

ADAM LEVINE: Že od nekdaj sem bil ljubitelj znamke YSL, zato sem priložnost, da bi prišlo do tega sodelovanja izjemno spoštoval in resnično užival ob tej misli, da sem lahko del znamke, ki sem jo spoštoval in uporabljal njene produkte že tako zelo dolgo. Takoj ko sem prejel klic, sem se odločil, da je “da” pravi odgovor za sodelovanje.

Kaj menite o parfumu Y in zakaj se vam zdi, da sta nekako naravno usklajena?

ADAM LEVINE: Parfum Y ima resnično eleganco, a tudi izjemno moč. Ta dvojnost je primerna za veliko moških. Želiš biti zelo na nivoju, a hkrati ne želiš izgubiti tiste svoje mejne prednosti. Čeprav obožujem visoko modo, hkrati menim, da je moj stil oblačenja bolj preprost in bolj neposreden, morda ne tako bleščeč in malček nor. Sem bolj tip kavbojk in majic. Kot klasičen parfum doda dišava Y tisti zadnji pridih dovršenosti vsakršnemu videzu.

Kaj je tako osvežujočega pri parfumu Y in njegovih vrednotah v tej kampanji?

ADAM LEVINE: Y izstopa sam po sebi, ne da bi to izrecno poskušal ali želel. In prav to obožujem. Težko je tiho. In te vrednote tudi izpostavljajo kampanjo samo. In to je sporočilo, ki ga z veseljem promoviram in delim. Prav tako je ikoničen. Le ena črka “Y” prikaže celotno filozofijo in miselnost.

Kaj obožujete pri nošenju dišave same? Kakšne so bile vaše prve misli, ko ste ga povonjali in kako ga nosite danes? Se pošpricate vsepovsod ali le na zapestju, snamete pokrovček in se res pošpricate na veliko ali ga uporabite zelo previdno le za posebne priložnosti?

ADAM LEVINE: Najprej sem bil izjemno navdušen. Ni bil pretirano močan, a še vedno rahlo intenziven. Sam zagovornik patentirane metode ‘Spray and Step’. Najprej posprejam, nato vstopim skozi in to je to. In včasih se to tudi ponovi, seveda.

Katere so vaše najljubše note v parfumu, kako se vam dišava razvije skozi dan?

ADAM LEVINE: Takoj v začetku je močan. Intenzivnost dobite predvsem ob zgornjih notah. Skozi dan srednje note pridobijo enako moč in polnost celote. Ob koncu dneva še vedno vonjate tisti najboljši del. Traja celo ponoči, ko se odpravim v posteljo.

Pridružujete se ekipi lepih, modnih in kreativnih ambasadorjev znamke YSL, s čimer odpirate novo poglavje zgodbe Y. Zakaj menite, da so vas pri znamki YSL izbrali prav kot glasbenika?

ADAM LEVINE: Znamka YSL ima energijo pravega rock ‘n‘ rolla. To je tisto, kar imamo skupnega, da lahko začenjamo skupno poglavje na tem mestu.

Kaj vam glasba predstavlja v vašem življenju? Kakšne vrednote?

ADAM LEVINE: Glasba meni pomeni vse v življenju. Nenehno je v mojih mislih, lahko bi rekel, da kar 24/7. Za to pravzaprav živim. Vrednota je svoboda v najbolj čisti obliki. Je moja izraznost. Je ljubezen. Je resnično vse!

Od nekdaj ste bili tudi velik ljubitelj videza znamke Saint Laurent. Kako pa je sedaj s pogledom na lepotno, negovalno stran, ste pobrali tudi kakšne dobre nasvete za nego pri vsem tem sodelovanju?

ADAM LEVINE: Gotovo je to nekaj, čemur sem vedno želel posvetiti več časa in se bolj poglobiti. Kar pa se tiče dobrih nasvetov glede lepote in nege, bi rekel, da delajte to, kar vam najbolj ustreza. Negujte se!

Kako bi dišavo Y opisali nekomu, ki je še ni nosil ali še nikoli ni izkusil tovrstne dišave?

ADAM LEVINE: Je močna dišava, a hkrati tudi zelo subtilna. Sestavine so izbrane ravno pravšnje. Prav tako je to dišava kit raja. Kar je ključno, ko skačeš več kot 2 uri po odru. Naredi vse, kar bi morala narediti klasična kolonjska vodica.

Kakšen je vaš nasvet za nošenje parfuma Y?

ADAM LEVINE: Potrebujete le malo, da z njim ustvarite pravi vtis. Nikakor ga ne stiskajte po roki ali mečkajte. Samo našpricajte ga v zrak in stopite skozenj. Razpršite ga in stopite vanj …