NENEHNA PREDANOST IZBOLJŠAVAM

Od leta 1851 je podjetje Kiehl’s nenehno predano izboljšavam – od odgovornih formul, pakiranj in proizvodnje do zagotavljanja podpore in pomoči skupnostim, da zmanjšajo svoj vpliv na okolje. Z upoštevanjem slednjega je podjetje Kiehl’s izbralo tri najljubše formule te znamke in jih preoblikovalo v NOVA koncentrirana mila za obraz Future Made Better – gre za kolekcijo, sestavljeno iz treh ciljno usmerjenih, čvrstih izdelkov za čiščenje obraza, ustvarjenih za temeljito čiščenje z bogato peno, zaradi katerih je koža sveža in uravnotežena, brez občutka suhosti ali razdraženosti. Vsa nova koncentrirana mila vsebujejo vsaj eno sestavino iz obnovljivega vira in so razvita z ustvarjanjem kar najmanj odpadkov iz plastičnih pakiranj, da bi vam zagotovili ciljno usmerjeno rutino čiščenja, ki je enako predana trajnosti in koži.

  

Vsaka formula mila je več kot 96-odstotno biorazgradljiva in vsebuje strokovno razvito mešanico sestavin, navdihnjeno z najljubšimi linijami znamke Kiehl’s, z namenom ciljnega delovanja na celo vrsto težav s kožo:

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar: Ta posebej negovalna formula, obogatena z ledeniškimi glikoproteini in skvalanom, ne škoduje zaščitni kožni pregradi in hkrati spoštuje naravni pH kože. Formula kožo nežno očisti in ji povrne vlažnost za doseganje zdravega videza.

Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar: Formula, primerna za mastno kožo, nagnjeno k aknam, vsebuje do 100 odgovorno dobavljenih cvetnih lističev ognjiča, ki zmanjšajo vidnost pordelost in kožo sprostijo, pomirijo in popolno očistijo.

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Cleansing Bar: Amazonska bela glina iz obnovljivega vira in piling sestavine iz obnovljivega vira iz bambusa so del mila, ki vsebuje 80 odstotkov sestavin za čiščenje, odstrani odmrle celice in intenzivno očisti kožo, medtem ko hkrati zagotavlja uravnoteženost brez presežka maščob ali občutka suhosti.

Da bi zaščitili svoja koncentrirana mila pod prho ali na poti, vam Kiehl’s ponuja brezplačno [po aktivaciji izdelka] posodico za milo iz bambusa iz obnovljivega vira in kozmetično torbico ob vsakem nakupu, ki bosta dopolnila vašo rutino čiščenja.