NENEHNA IGRA INOVACIJ, ESTETIKE IN KAKOVOSTI

Berluti in danska luksuzna znamka Bang & Olufsen sta »savoir-faire« in življenjski slog modernega pustolovca prenesla na novo raven. Rezultat je vrhunsko sodelovanje, ki pod drobnogled jemlje dediščino in rokodelstvo, povezano z obema podjetjema in združuje nekatere najbolj ikonične izdelke znamke Bang & Olufsen z Berlutijevim emblematičnim ročno patiniranim usnjem Venezia in ponuja šest unikatnih kosov. Kolekcija je prepolna vrhunskega zvoka, brezčasnega oblikovanja in neprimerljivega usnjarskega znanja, pri čemer je kakovost na prvem mestu, oblika in funkcija pa gresta z roko v roki.

Sestavni deli kolekcije, Beosound A1 2. generacije Berluti Edition, Beoplay H95 Berluti Edition in Berluti Sound Pouch so idealni za nošenje na poti, medtem ko Beosound Balance Berluti Edition predstavlja vrhunski dodatek omenjenim izdelkom, ki so kot nalašč za mestne popotnike in digitalne nomade. Dva izjemna domača izdelka po naročilu, Beovision Harmony in Beolab 90, dodata piko na i kolekciji, in dopolnjujeta obstoječi izbor izdelkov za dom in življenjski slog podjetja Berluti, hkrati pa poglabljata tehnološko ponudbo znamke.

Pri znamki Berluti zagotavljajo, da se Berluti in Bang & Olufsen odlično ujemata in združujeta skupno strast do odličnosti. Vrhunska filozofija, tehnološke inovacije in najsodobnejše oblikovanje Bang & Olufsena se pri tem vrhunsko prepletajo z osredotočenostjo hiše Berluti na kakovost in z nenehno razvijajočo se kolekcijo življenjskega sloga.

Več informacij lahko najdete na KLIK.