NEIZPROSNA POZORNOST DO OBLIKOVANJA IN PODROBNOSTI

Automobili Lamborghini in Master & Dynamic, newyorška vodilna blagovna znamka v svetu vrhunskih zvočnih naprav, svetu ljubiteljev vrhunske tehnologije in izjemnega dizajna predstavljata tretjo kolekcijo slušalk, navdihnjenih z DNK super športnih hiperavtomobilov.

  

Kolekcija vključuje brezžične slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa MW75, brezžične igralne slušalke MG20 in športne brezžične slušalke MW08, celota pa ustvarja niz visokotehnoloških avdio sistemov, prežetih z oblikovalskimi elementi Automobili Lamborghini. Tretji del sodelovanja vključuje prilagojeno obliko brezžičnih slušalk MW75 z aktivnim odpravljanjem hrupa in športnih brezžičnih slušalk MW08 True Wireless Earphones, ki odražajo drzen jezik Automobili Lamborghini in ikonični znak “Y” na steklenih ploščah. Brezžične igralne slušalke MG20 na drugi strani krasi grafični vzorec v odtenkih Shock Green, značilne barve superšportnih avtomobilov, ter so izdelane iz usnja ter safirnega kristala. Brezžične slušalke MW75 v nadaljevanju ponujajo funkcijo Adaptive Active Noise-Cancelling, ki samodejno prilagaja odpravljanje hrupa iz okolice in tako zagotavlja nepozabno izkušnjo poslušanja.

Jonathan Levine, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Master & Dynamic, sporoča: “Naša nova kolekcija z Lamborghinijem slavi in poudarja drzno DNK znamke superšportnih avtomobilov. Črno-zelene gaming slušalke MG20 spominjajo na prvi Lamborghini Huracán, ki sem ga videl, zato so te barve kot nalašč za visokozmogljive slušalke. Elegantne črne, bele in srebrne brezžične slušalke MW08 in slušalke MW75 ANC so na drugi strani poklon eleganci in zabavnosti vožnje superšportnih avtomobilov Lamborghini.”

Slušalke MW75 so izdelane iz aluminija, usnja in kaljenega stekla, zato so popolne za vsakodnevno in dolgotrajno uporabo. MG20, prve resnično luksuzne igralne slušalke, v luči prilagodljivosti ponujajo snemljiv mikrofon in notranji alternativni sistem za jasno komunikacijo med igro in na poti. Izdelane so iz magnezija ter opremljene z adapterjem z nizko latenco in zasnovane tako, da dvignejo letvico vsake igralne izkušnje. Športne brezžične slušalke MW08 Sport True za konec zagotavljajo neprimerljivo zvočno zmogljivost in popolno vzdržljivost, poleg tega pa so opremljene s polnilnim ohišjem Kevlar®, ki zagotavlja do 42 ur delovanja baterije.