NEGOVALNI RITUAL HIŠE DIOR

Sveža in mogočna dišava Christian Dior Sauvage, z idejo dišave brezmejnih prostranstev. Svobodna in divja, eno z naravo in prav zato leta 2021 hiša Dior predstavi linijo negovalnega rituala. Kombinacija senzoričnih tekstur in učinkovitosti. Vsak proizvod Sauvage negovalne linije nas popelje v divjino, med čiščenjem, britjem, pomirjanjem in vlaženjem.

  

Formule proizvodov so obogatene z ekstraktom kaktusa, ikonične rastline ameriških puščav, ki v sebi skriva bogato koncentracijo aktivnih sestavin. Prefinjena lesna aromatična svežina dišave negovalnega rituala po razvajanju za seboj pusti diskretno dišavno sled na koži. Linija, ki je primerna za vse tipe kože, za pobrite in tiste, ki zapeljujejo z brado. Sauvage negovalni ritual se tokrat predstavlja v popolnem, dopolnjenem asortimanu z novo čistilno peno in masko za obraz Sauvage Facial Cleanser and Mask, katere formulo sestavlja 85 % sestavin naravnega izvora. Obogatena z ekstraktom kaktusa, ki je poznan po svojih prečiščevalnih in luščilnih lastnostih, pripomore k odstranjevanju nečistoč. Z vsakim nadaljnJim nanosom je koža bolj gladka, čista in sijoča. 2 v 1 negovalni korak, ki je izjemno enostaven za uporabo. Kot čistilna pena, katere tekstura se v stiku z vodo, v dlaneh, spremeni v peno, ki jo vmasirate po obrazu in bradi. Kremna pena poskrbi za čiščenje in poenotenje kože, brez izsuševanja. Enostavna za izpiranje. Koža je po uporabi občutno bolj čista, sveža in mehka. Enkrat na teden se lahko uporabi kot maska. V tem primeru se nanese direktno na obraz, na suho kožo. Pustite delovati eno minuto, kar je dovolj, da nežno prečisti pore. Po izpiranju je koža mehkejša, matirana, polt je videti bolj sijoča in brada svilnato gladka. Vsakodnevni negovalni ritual nege za moške je dopolnjen z novo čistilno peno in masko za obraz, z nežno sledjo aromatične svežine podpisa dišave Sauvage.

Zaključite ritual z dišavo Sauvage Elixir, dišavo presenetljive koncentracije, ki je kot liker izjemnih sestavin z izražanjem moči, elegance in skrivnostnosti …