NE TISTI, KI ZAČNE, AMPAK TISTI, KI VZTRAJA

Kot vadbena ladja italijanske mornarice impresivna Amerigo Vespucci s svojimi 2824 m2 jader veličastno pluje po morjih in oceanih in poučuje bodoče častnike.

  

Njen moto, Non chi comincia, ma quel che persevera, »Ne tisti, ki začne, ampak tisti, ki vztraja«, zdaj krasi tudi zadnjo stran Bulgarijeve najnovejše omejene izdaje, Aluminium GMT Amerigo Vespucci. Ta model, zasnovan za potovanja, ponuja prikaz drugega časovnega pasu, ki ga poudarja barvita kompozicija številčnice. Kazalec, ki se konča s trikotnikom, kaže na dvotonsko lestvico, rumeno in črno, ki se nahaja okoli urnega kroga. Slednji, sestavljen iz označevalcev in številk 6 in 12, ki so vsi prevlečeni z luminiscenčnim materialom, zagotavlja odlično čitljivost v vseh svetlobnih pogojih.

Ta ura, izdelana v omejeni izdaji 1000 kosov, ima vse značilnosti referenc kolekcije. Aluminijasto ohišje s premerom 40 mm, vodoodporno do globine 100 metrov, je pokrito s črnim gumijastim okvirjem z vgraviranim ikoničnim “BVLGARI BVLGARI”. Isti material je uporabljen tudi za zapestnico. Krona iz titana omogoča nastavitev časovnih prikazov, med tem ko kvartet kazalcev in datum poganja kaliber BLV 192. Ta mehanizem s samodejnim navijanjem zagotavlja uri 50 ur avtonomije.

Način, da razširite svoja obzorja, ne da bi izgubili orientacijo. Opozoriti je treba, da ima Aluminium GMT Amerigo Vespucci tudi ekskluzivno predstavitveno škatlo iz mahagonija.