NE LE ORANŽNA HERMES, BARV JE VEČ!

Njena večplastna narava se izraža v štirih novih modelih živahnih barv. Uro Hermès H08, ki je bila ustvarjena leta 2021, odlikuje mešanica stroge discipline in visokih standardov. Ta sodobni podpis z asertivnim slogom, ki lebdi med napetostjo in fluidnostjo, je predmet, pri katerem gre za ravnovesje in kontrast. Njegove številne plati se odražajo v igri oblik in materialov. Skrbna pozornost do detajlov in natančne spretnosti oblikujejo značaj, ki je tako športen kot eleganten. Vitalnost in čutnost njegovih linij razkrivata posebno estetiko z okroglo številčnico z izvirno pisavo, ki je nameščena v kvadratnem ohišju z zmehčanimi robovi.

  

Ura Hermès H08, ki jo je oblikoval Philippe Delhotal, kreativni direktor podjetja Hermès Horloger, združuje teksture z mineralnostjo, globoke odtenke in barvne pridihe, neovirane geometrijske linije ter matiran ali sijoč zaključek. Ta nedavna stvaritev pozdravlja različice v svetlečih odtenkih rumene, zelene, modre ali značilne oranžne barve. Ohišje v obliki blazinice je izdelano iz kompozitnega bloka. Ta lahek in trpežen material z edinstvenim videzom je sestavljen iz pletenih in aluminiziranih steklenih vlaken ter skrilavca v prahu. Naravni pigment mu daje nežne srebrne odboje, ob katerih izstopata okvir in krona iz črne keramike, kar ustvarja učinke svetlobe in sence, ki poudarjajo globino številčnice betonske barve s fino brušenim zaključkom, ki jo prekinjajo svetleče črne ročice in aplicirane arabske številke.

Dotiki rumene, zelene, modre ali oranžne barve na pečatu urnega stekla, minutni ročici in lakirani sekundni ročici poudarjajo jasnost tega zaslona, ki ga poganja mehanski mehanizem Manufacture Hermès H1837 s samodejnim navijanjem. Gumijast pasek s strukturiranim “tkanim” učinkom, ki je zavarovan s črno zaponko iz titana z obdelavo DLC, se ujema z barvami vsakega posameznega modela.