NBA IN TISSOT Z ROKO V ROKI

Tissot je za drugo tekmo legendarne ameriške košarkarske lige, ki je bila odigrana v francoski prestolnici, predstavil posebno uro skupaj s kompletom 12 živahnih zapestnic. Šport in časomeri torej, dve stvari, ki jih bralci revije DAVID obožujejo!

  

LeBron James je podrl strelski rekord lige NBA tri tedne po zgodovinskem obračunu med ekipama Chicago Bulls in Detroit Pistons pred nabito polno dvorano v Parizu, na kateri je čas meril Tissot. Od leta 2015 švicarsko podjetje namreč meri čas tekem lige NBA in svoje široke izkušnje uporablja za šport v širšem pomenu.

Ura SuperSport Chrono x NBA Paris Game 2023 je bila izdana v čast drugega gostovanja lige NBA v Franciji. Zaradi popolnoma črne zasnove, masivnega ohišja s premerom 45,5 mm, graduiranega okvirja, številčnice, števcev in PVD prevleke ta model izžareva močan občutek športnosti. Kvarčni mehanizem, ki je bil skrbno izdelan z mislijo na zmogljivost, poganja časomerove kazalnike časa, indikator baterije (EOL) pa je posebna značilnost tega kalibra, izdelanega v Švici.

PREBERITE TUDI: LEBRON JAMES IN SODELOVANJE TIFFANY & NIKE

Ko sistem EOL deluje pravilno, bo sekundni kazalec začel skakati za 4 enote, kar pomeni, da je treba zamenjati baterijo. Kot zanimivost, ura ni znana le po svojem privlačnem videzu, temveč tudi po različnih konfiguracijah paščkov, ki jih podpira. Časomer SuperSport Chrono x NBA Paris Game 2023 je opremljen z izbirno škatlo, ki vsebuje 12 različnih paščkov z zaponkami za hitro odpenjanje, ki so barvno usklajene in izdelane iz satenirane kovine, gume ali tekstila. Enajst od njih vključuje trenutne barve dresov primarnih ekip NBA. Za vse navdušence nad košarko, ki ne navijate za enega od 11 klubov, je na voljo tudi unikatna oranžna zapestnica iz košarkarskega usnja Wilson Edition. Za vsakega oboževalca se nekaj najde!