NAVDIHNJENI S KRALJESTVOM VINA IN ŽGANIH PIJAČ

V letu 2023 nadarjeni parfumerji francoske znamke Guerlain odpirajo vrata svoje skrivne rezerve surovin. Navdihnjeni s kraljestvom vina in žganih pijač, dodajajo nove olfaktivne odtenke, da razkrijejo močne in edinstvene vidike njihovih dveh vodilnih moških dišav.

  

Dve mojstrski reinterpretaciji Guerlainovih ikoničnih moških dišav. Habit Rouge  Rouge Privé in L’Homme Idéal Platine Privé sta mojstrski reinterpretaciji iz zasebne reserve francoske znamke Guerlain. Tako kot vinarji, ki ustvarijo izjemen grand-cru, so parfumerji iskali dragocene surovine v svojih zasebnih rezervah, da bi še dodatno izboljšali ti dve ikoni. Nove izjemne mešanice so subtilne, moške, poudarjene z omamnimi žganimi pijačami in s parvo kakovostjo letnika. Usnjene note Habit Rouge so z novim skrivnim akordom postale še bolj intenzivne. Mandljeve note L’homme Idéal so z novim skrivnim akordom prav tako postale še bolj intenzivne. Te enkratne mojstrske izdaje bodo na voljo samo v 100ml izvedenkah. Za očetov dan bodo na Guerlain.com in Instagram računu pripovedovali zgodbe o zapuščini njihovih moških dišav.

HABIT ROUGE ROUGE PRIVÉ – JANTARNO USNJENA DIŠAVA

HabitRouge, ustvarjen leta 1965, je prva jantarna dišava v parfumeriji, resničen odraz drznosti in elegance. Ta novi opus je mojstrska reinterpretacija ikonične jantarne dišave, ki jo navdihuje svet vina in žganih pijač. Note strojenega usnja se mešajo s toplo vanilijo in očarljivim pačulijem ter razkrivajo izjemno novo interpretacijo klasičnega Habit Rouge. Je izjemna mešanica grand-cru, bolj plemenita in elegantna. Kvadratna, fasetirana in odločno moška steklenička ima drzen rdeč zaključek laka, ki poudarja skrivnostno,močno in čutno dišavo Eau De Parfum.

“Rouge Privé se znova vrača k legend Habit Rouge z izjemno novo mešanico. Njegova prepoznavna usnjena faseta, uporabljena v prevelikih odmerkih in združena z bergamotko in pačulijem, postane še bolj čutna in intenzivna.” Delphine Jelk

L’HOMME IDÉAL PLATINE PRIVÉ – CITRUSNO LESA DIŠAVA

Mojstrska reinterpretacija L’Homme Idéala, ikonične moške dišave, ki jo navdihuje svet vina in žganih pijač. Mandljeve note L’Homme Idéal so postale intenzivnejše z novim skrivnim akordom, ki ga poznajo le parfumerji hiše Guerlain. Izjemen grand-cru, bolj neustavljiv in izrazit. Kvadratna in odločno moška steklenička ima drzen zaključek črnega laka, ki poudarja svežo, moderno in neustavljivo dišavo Eau e Toilette.

“Platine Privé dopolnjuje L’Homme Idéal z izjemno mešanico. Njegov prepoznavni akord amaretta, poudarjen s citrusi in vetiverjem, postane še bolj živahen in izrazit.” Delphine Jelk

Tako kot mojstri vinarji, ki ustvarijo izjemen grand-cru, so parfumerji iskali dragocene surovine v svojih zasebnih rezervah, da bi izboljšali ti dve ikoni.