NASMEH, TA PRESNETI NASMEH

Rekel je DA! Ronaldinho je rekel da projektu, ki je drugačen, poseben, kot noben drug! Ambasadorstvo blagovne znamke, a tudi projekt »Oče in sin«: Dve vlogi, ki si jih je zamislil s prijateljem Calimom Bouhadro, izvršnim direktorjem Rebellion Timepieces.

  

Njegov nasmeh in veselje do življenja sta za vedno pustila pečat v svetu nogometa! Njegov talent, njegove tehnične spretnosti, njegov čarobni dribling, njegova spektakularna virtuoznost, njegova želja po življenju na igrišču in zunaj njega. Kako čudovit igralec! Živa legenda v zgodovini brazilskega nogometa in eden najuspešnejših igralcev v svetovnem nogometu. Leta so mu dvorili in vedno je rekel ne urarski industriji. Noben projekt ga ni pritegnil, noben ni prevzel njegove domišljije. Morala bi obstajati zgodba dveh moških, ki bi to spremenila.

Njegovo srečanje s Calimom Bouhadro se je izkazalo za odločilno. To in ustvarjanje projekta “Oče in sin”. Ura za očeta. Ura za sina. Dve uri, zamišljeni v tesnem sodelovanju z Ronaldinhom, v medsebojnem dialogu.

Ronaldinho x Calim Bouhadra. Oba se čudovito razumeta, delita enake okuse za veselje do življenja, šport, dosežke, skupinski duh in družinske vrednote. Vsi ti vidiki se odražajo v etosu Rebellion Timepieces, ki zavzema edinstven položaj v urarski industriji. Rebellion Timepieces, ki ga je leta 2007 ustanovil Alexandre Pesci, ni podobna nobeni drugi znamki. Oba sta bila tesno povezana z ekipo Rebellion Racing in sta bila rojena na dirkališču, vodila ju je strast do motošporta, težnja po mehanski popolnosti, inovativnosti, neodvisnosti, zmogljivosti, dizajnu in brezkompromisnem odnosu, ki še naprej vodi njun razvojni duh.

“Imel sem se čudovito s prijateljem Calimom in njegovo ekipo, ki me je ta konec tedna toplo sprejela v Švici. Še posebej se me je dotaknila velika skrb, ki jo je ekipa pri Rebellionu posvetila ustvarjanju teh dveh ur, moje in mojega sina, ki ju bomo kmalu skupaj predstavili. V veselje mi je biti del ekipe Rebellion Timepieces in že se veselim svoje vloge ambasadorja znamke po vsem svetu.”

Calim Bouhadra, izvršni direktor Rebellion Timepieces, je dodal:

“To so resnično sanje, zgodba o rastočem prijateljstvu med nami. Je najbolj ‘kul’ in kljub polnemu urniku ima še vedno tisti čarobni nasmeh, vedno je na voljo svojim prijateljem in goji željo, da sodeluje in deli lepe trenutke povezanosti, na katere smo ponosni.”

Na povabilo celotne ekipe Rebellion Timepieces je Ronaldinho prišel v Švico, da bi si zamislil in sodeloval pri oblikovanju in funkcijah bodoče ure zase ter za svojega sina Joaa Mendesa, ki gre po očetovih stopinjah in je pravkar podpisal pogodbo s FC Barcelono, klubom, ki je pri srcu Ronaldinhu, kar je tudi družinska zadeva.