Naročite se na revijo David, za moške s stilom

Si tudi vi želite biti del naše skupnosti? Od skupne naklade 10.000 izvodov, jih je 2000 na voljo na bolje založenih prodajnih mestih, skoraj 3.700 jih pošljemo svojim naročnikom, del pa se jih razdeli v boljše hotele, ekskluzivne draguljarne in pa SPA-centre. Del naše baze so tudi izbrani arhitekti, priznani kuharji, modni guruji, podjetniki, pevci, igralci, športniki, bančniki,… katerim se revija pošilja neposredno na njihove domače ali službene naslove.

Za naročilo na revijo izpolnite sosednji obrazec. Po uspešnem naročilu vas bomo osebno kontaktirali in potrdili pristnost izpolnjene naročilnice.

Cena posamezne številke revije DAVID je 6 EUR. Enoletna naročnina na revijo DAVID znaša 36,00 EUR. Naročilo velja do preklica. Cene vsebujejo 5% DDV.

Plačilo je zaenkrat možno preko neposredne bančne transakcije, kmalu pa bomo za vas odprli tudi možnost spletnega plačila. Podatke za plačilo boste prejeli ob potrditvi naročnine.

Polja, ki niso označena z * niso obvezna, podatke pridobljene iz le teh pa bomo uporabili v namene raziskave baze bralcev.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.