NARAVNI SVET IN TEHNIČNE INOVACIJE

Woolrich je predstavil svojo kolekcijo jesen/zima 2022, v kateri se podaja na potovanje po pristni Americani, naravnem svetu in človeških tehničnih inovacijah.

  

Znamka, ki se je v zadnjem času združila z velikimi imeni kot so Aimé Leon Dore, Goldwin in Vibram, se s svojo zbirko »Socially Outdoors« osredotoča na odprte prostore, obdane z naravo, in nenehen dialog med dediščino in sodobnostjo. Klasična oblačila, kot je Duster Work Jacket, so bila prenovljena z uporabo Eco Ramar – edinstvene tkanine iz organskega bombaža in recikliranega najlona – medtem ko kosi iz družine Woolrich’s Heritage Terrain v svet kukajo v obliki majice in telovnika iz lahke tkanine Taslan s kvadratnim prešitjem.

“Upstate Outsiders” je Woolrichova druga kolekcija in je namenjena tistim, ki se selijo iz naravnih okolij v urbane in nazaj. Zgodovinsko gledano so prebivalci severnega dela ZDA prilagodljivi ljudje, ki potrebujejo oblačila, ki nudijo udobje in zaščito. Glavni kosi kolekcije zajemajo volneni plašč iz dvoslojne melton kare in nepremočljivo parko Seam Sealed.

“Lodge Creatures” zaokrožuje tretji element FW22, obdobje, ko sta toplota in zaščita najpomembnejša. Kot odgovor na potrebo po vzdržljivosti in vsestranskosti za uživanje v prostem času in delu, je Byrd Parka na voljo v prevelikem kroju, medtem ko je jakna Sierra Printed Supreme Jacket opremljena z mikro ripstop materialom, ki se ponaša z edinstvenim učinkom ombre.

Oglejte si zgornji Woolrichov videoposnetek za kolekcijo FW22, več podrobnosti pa najdete na fotografijah.