NAPIŠITE SVOJO AVANTURO Z GLASHÜTTE ORIGINAL SEAQ CHRONOGRAPH

Vsak dan je lahko začetek nečesa velikega – pustolovščine, ki komaj čaka, da jo doživite. Za vse, ki komaj čakajo, da vidijo, kaj se skriva za naslednjim ovinkom, Glashütte Original predstavlja spremljevalca, ki je tako drzen kot eleganten: SeaQ Chronograph. Ta sodoben mehanski »časopisec« je prva potapljaška ura Glashütte Original s kratkotrajnim merjenjem. Kot tak je ta najnovejši dodatek k zbirki Spezialist dobro opremljen za vse vznemirljive preobrate, ki jih lahko sprejme vaše življenje. Prišel je čas: napišite svojo avanturo!

  

Naj bo to trenutek tišine v nedotaknjeni naravi ali evforija po uspešnem vzponu: ljudi, ki želijo prvine občutiti z vsemi čutili, nezadržno vleče na prosto. Novi SeaQ Chronograph je posvečen tej želji po avanturi in prilagojen potrebam sodobnega raziskovalca. Ko pozabimo na vse okoli sebe, nadaljuje štetje sekund z neomajno natančnostjo; meri čas našega osebnega najboljšega rezultata in nas na prvi pogled opomni, da se čez dovolj časa vrnemo na površje. Je ura in izjava o slogu, partner pri vadbi in vodnik – predvsem pa je zanesljiv časomerilec naše lastne, edinstveno individualne avanture, ki nas vsak dan opominja, da se življenje dogaja zdaj.

Toda novi SeaQ Chronograph ni le spremljevalec na terenu, ampak je izkušnja sama po sebi – izdelovalci ur in oblikovalci Glashütte Original so poskrbeli za to do najmanjše podrobnosti. Najljubši odtenek premiernega modela je temno modra: barva neba in morja, izžareva jasnost in umirjenost. Osupljivo ohišje iz nerjavečega jekla je fino izdelano in se enostavno prilega zapestju, gladko in hladno. Trdno in udobno ga na našem zapestju drži pas po izbiri kupcca, bodisi klasična zapestnica iz nerjavečega jekla, temno moder gumijast pašček ali eden od visokokakovostnih sivih ali modrih paščkov iz sintetičnega blaga, izdelanega iz recikliranih ribjih mrež. Prefinjeno tiktakanje avtomatskega mehanizma kalibra 37-23 zagotavlja popoln ritem, tudi ko potujete precej izven utrjenih poti.

Tako kot njegov uporabnik se SeaQ Chronograph brez težav dvigne nad navidezne ovire. Ali lahko prenese pritisk potopa pod gladino? Z vodoodpornostjo do 30 barov (300 m), brez težav. Magnetizem? Silikonska uravnotežena vzmet mehanizma pravi brez težav. Le pogumno torej!