NAJPOGOSTEJŠI ČEVLJI NA PRIVATNIH LETALIH SO ZNAMKE ZEGNA 

Zegna, vodilni svetovni proizvajalec luksuznih moških oblačil iz Italijanske Biele, z novo kampanjo “Airplane Mode” praznuje uvedbo novega modela Triple Stitch Secondskin – čevlja, ki se prilega kot rokavica – najnovejšega razvoja ikoničnega modela Triple Stitch Luxury Leisurewear čevlja. Čevlji Triple Stitch Seconskin, ki so že zdaj najpogosteje nošeni na zasebnih letalih, s kampanjo “Airplane Mode” potrjujejo, da so nepogrešljiv del garderobe naprednih sodobnih moških.

  

Kampanja interpretira večgeneracijski pristop podjetja Zegna k izdelavi in izjemne lastnosti usnja Secondskin kot elegantno potovanje v ekskluzivni svet zasebnih letalskih potovanj. Triple Stitch Secondskin so novi čevlji za potovanje, vsako potovanje z njimi pa je podobno pravemu luksuznemu potovanju. Zegna kampanja “Airplane Mode” potrjuje to misel z umirjenim stanjem duha, ki ga dosežemo s stilskim potovanjem v ekskluzivnem okolju zasebnih letal.

Tako kot usnje Secondskin tudi neprimerljivo udobje, eleganca in razkošje, ki ga ponuja ta način potovanja, potnikom omogoča, da se sprostijo, razmislijo in gibljejo z največjo svobodo in zaupanjem. Se že odpravljate na novo pot, imate že pripravljene nove čevlje iz kolekcije Zegna? Naj vam bodo prijetno potovanje, tako tisto na vaših nogah, kot po destinaciji, ki si jo boste izbrali v prihodnje.