NAJBOLJ PRIČAKOVANO SODELOVANJE LETA JE TU

Tiffany & Co. x Nike je sodelovanje, ki je poživilo svet superg kot nobeno drugo letos, znamka luksuznega nakita pa je uradno predstavila svojo različico Nike Air Force 1 Low.

  

Uradna predstavitev je sledila prvim informacijam (o tem smo pisali že včeraj) in izjavi obeh blagovnih znamk z naslovom “Legendarni par”. Poleg tega je blagovna znamka predstavila tudi skupnno linijo izdelkov iz srebra sterling v omejeni izdaji.

Model Air Force 1 1837 – poklon letu ustanovitve podjetja Tiffany & Co. – ponuja zgornji del iz vrhunskega črnega semiša z legendarno “kljukico” Swoosh iz brušenega usnja v barvi “Tiffany Blue” na vsaki strani. Še dva pomembna indikatorja sodelovanja sta napis “Tiffany” na jeziku in srebrni okras na peti. Estetiko podpira tudi povsem črn podplat, ki se ujema z vezalkami, prevlekami iz prodnatega usnja in kovinskimi okrasi na vezalkah. Kar zadeva dodatke iz srebra sterling, skupni izdelki vključujejo žlico in krtačo za čevlje, okras za vezalke in srebrno piščal.

Težko pričakovano sodelovanje med Tiffany & Co. in Nike naj bi luč sveta ugledalo 7. marca. Posebna izdaja Air Force 1 bo dostopna prek Nikejeve aplikacije SNKRS, v prodajalnah Tiffany Flagship Next Door ter Tiffany & Co. SoHo in v izbranih prodajnih mestih Nike po vsem svetu. Srebrni izdelki bodo na voljo na spletnem mestu tiffany.com.