NAJ VEDO VSI!

Blagovna znamka telefonskih dodatkov CASETiFY je v sredo objavila lansiranje NFT Your Case, digitalne trgovine, ki zbiralcem omogoča preverjanje pristnosti svojih NFT.

  

Novi projekt ob tem omogoča ljudem, da prikažejo NFT v svojih… ovitkih za telefon. Za preverjanje lastništva NFT se lahko uporabniki povežejo s svojo denarnico, izberejo NFT umetnino za tiskanje na etui in tega kupijo prek namenskega spletnega mesta znamke. Platforma uporablja MetaMask in WalletConnect za povezavo z digitalno denarnico uporabnika in preverjanje lastništva NFT. Vsak ovitek za telefon bo vseboval natisnjeno QR kodo, povezano z izvorom in metapodatki NFT, poleg natisnjene slike samega NFT.

Nekateri projekti NFT z modrimi čipi (blue chip), kot je Bored Ape Yacht Club, bodo opremljeni modrim obročem okrog kamere. Vsi drugi nepreverjeni projekti NFT so na voljo s črnim obročem, značilnim za blagovno znamko.

Glede na spletno mesto je mogoče izdelati etui za vse naprave novejše od modela iPhone 8 ali modele Galaxy S20 in S21. Izdelani so iz 65 % recikliranih materialov in ponujajo zaščito pred padcem z višine, zaščito zaslona in okvirja ter kamere, 360 stopinjsko zaščito pred udarci, brezžično polnjenje in združljivost MagSafe. Nova platforma sledi nedavnemu nakupu znamke CASETiFY, ki je v svojo kolekcijo dodala NFT Bored Ape #3583 za 83,4 ETH (približno 260.000 USD).

Več informacij o nakupu lahko najdete na spletnem mestu znamke.