NAGRADITE SE, TO SI ZASLUŽITE

Vsakdo od vas si zasluži več nagrad in trenutkov sreče doma. Trenutek užitka v udobju lastnega doma je postal še kako pomemben, ne glede na to, ali ste pri opravilih v kuhinji, se učite prek spleta ali izvajajte jogo v dnevni sobi. »Prigrizki kot majhna nagrada«, torej sladki grižljajčki v praktičnem paketu, ki omogoča večkratno zapiranje, so prava izbira. V ta namen podjetje Manner predstavlja nov izdelek, ki izpolnjuje ravno to potrebo: Snack Minis v dveh okusih mlečna-čokolada in mlečna čokolada z lešniki v »paketu«. Hrustljavi in slastni prigrizki za vse družinske člane.

Osrednji del novih napolitank Snack Minis sta kremi med izjemno hrustljavima napolitankama. V variaciji z lešnikom vas poleg mlečne kreme zagotovo prepriča bogata plast 40 % lešnikove kreme z 10 % koščkov lešnikov.  Pri čokoladni različici pa za idealen okus poskrbi 36 % kakavova krema z hrustljavimi koščki peciva.

View this post on Instagram

A post shared by Manner (@mannerfriends)

Fotografija je simbolična

Tako Snack Minis kot vse druge napolitanke in izdelke z vaflji podjetja Manner se izdelujejo v osrčju Dunaja, v domači pražarni. Logotip FAIRTRADE Cocoa na embalaži kupcu sporoča, da Manner uporablja certificirani kakav trajnostne proizvodnje, ki je v celoti skladen s standardom FAIRTRADE.