NA HITRI STEZI BO BOSS FERNANDO ALONSO

V okviru tega najnovejšega sodelovanja bo BOSS Alonsa oblačil na uradnih dogodkih zunaj dirkališča, vključno z vsemi pomembnimi trenutki na rdeči preprogi in intervjuji. Poleg tega bo Alonso podpiral BOSS pri številnih promocijskih dejavnostih, dogodkih blagovne znamke, kampanjah v družabnih medijih in drugih aktivnostih. Napoved je strateška in logična poteza, saj je BOSS od junija 2022 uradni modni partner širše ekipe Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™ Team (AMF1), ki za svoje voznike razvija videz, uradna oblačila ter visoko zmogljiva moštvena in potovalna oblačila. “Fernando Alonso je ikona na dirkališču in velika osebnost. Nadvse sem navdušen, da bo v prihodnjih letih eden od ambasadorjev naše blagovne znamke. Fernando lepo pooseblja, kaj danes pomeni biti BOSS, ima močno voljo, sprejema prave odločitve in navdihuje ljudi po vsem svetu. S svojim duhom in vedenjem je kot nalašč za švicarsko znamko oblačil BOSS. Svojo strast do dirkanja uresničuje že od otroštva in že več kot 20 let slavi uspehe v motošportu. Fernando je živ dokaz, da se BOSS-i ne rodijo, ampak nastanejo,” pravi Daniel Grieder, izvršni direktor podjetja HUGO BOSS. “Že dolgo sem oboževalec znamke BOSS in navdušen sem, da lahko prevzamem to novo vlogo ambasadorja v okviru njihovega sponzorstva ekipe Aston Martin F1 TM. Veselim se tesnega sodelovanja z znamko in predstavljanja tega, kaj pomeni biti pravi BOSS – tako na dirkališču kot zunaj njega,” je o sodelovanju dejal Fernando Alonso.

  

Novica o njegovem ambasadorstvu blagovne znamke je prišla na račun njegovih neverjetnih dosežkov v tekoči dirkaški sezoni. Razglasitev je bila proslavljena na zabavi BOSS v Budimpešti, ki je lepo ujela duh kampanje #RaceLikeABOSS. BOSS je na tem ključnem družabnem dogodku v središču mesta v sodelovanju z Roland Fashion & LA Fashion Management gostil 300 gostov. Zabava je potekala na osupljivi lokaciji na bregu Donave, kjer so se zbrale vrhunske osebnosti Budimpešte, da bi praznovale v pravem slogu BOSS in se ob tem predajale pogledu na dih jemajočo mestno pokrajino. Večer se je začel s pomirjujočo instrumentalno glasbo, ki se je pozneje spremenila v pravo zabavo, za katero je poskrbela mednarodno priznana DJ Julia Bossque. Njeni utripajoči ritmi so poskrbeli za ritem večera in dali ton nepozabni zabavi.

Več kot 40 zvezdnikov in vplivnežev iz celega sveta, kot so Tímea Gelencsér, Henry Kettner, Fruzsi Viszkok, Odett Kármán in Norbi Kamarás, ki so bili elegantno oblečeni v oblačila BOSS, je poskrbelo za veličino dogodka. Na seznamu gostov so bile ugledne osebnosti iz Budimpešte, kar je ustvarilo zanimivo mešanico lokalnih in mednarodnih udeležencev, ki so še dodatno okrepili glamurozno vzdušje. Prisotni so bili tudi novinarji, mediji in VIP stranke z vsega sveta, kar je še poudarilo pomen tega edinstvenega dogodka, ki sta ga pripravila BOSS in Roland Fashion & LA Fashion Management. BOSS je ustvarjen za drzne, odločne posameznike, ki živijo življenje pod svojimi pogoji, s strastjo, slogom in namenom. Kolekcije ponujajo dinamične, sodobne modele za tiste, ki v celoti in brez zadržkov sprejemajo to, kar so, kot svoj BOSS. Dediščina bogatega krojenja, kakovostne obleke, oblačila za prosti čas, džins, športne aktivnosti in dodatki te blagovne znamke zadovoljujejo stilske potrebe zahtevnih potrošnikov. Blagovno znamko dopolnjujejo licenčne dišave, očala, ure in otroška oblačila. Svet znamke BOSS lahko spoznate v več kot 400 lastnih trgovinah po vsem svetu. BOSS je osrednja blagovna znamka podjetja HUGO BOSS, enega vodilnih podjetij v premium segmentu svetovnega trga oblačil. Skupina ponuja kolekcije v 132 državah na približno 7 400 prodajnih mestih in na spletu v 70 državah prek spletne strani hugoboss.com. Podjetje s približno 17.000 zaposlenimi po vsem svetu, ki ima sedež v Metzingenu (Nemčija), je v poslovnem letu 2022 doseglo prodajo v višini 3,7 milijarde EUR.

Fernando Alonso je dvakratni svetovni prvak med vozniki formule 1TM in večkratni zmagovalec Velike nagrade MonakaTM, dvakratni zmagovalec dirke 24 ur Le Mansa, zmagovalec svetovnega prvenstva v vzdržljivosti in zmagovalec dirke 24 ur Daytone. Velja za čistokrvnega dirkača, ki je tekmoval v različnih kategorijah: Formula 1TM, prototipi, Indy 500 in reli Dakar. Zaradi svojih dosežkov in priljubljenosti v paddocku F1TM že velja za legendo tega športa.

O Rolandu Divathazu

Andras Berendi, madžarski poslovnež, je leta 1987 ustanovil podjetje Roland Divathaz. Podjetje, ki se je sprva osredotočalo na proizvodnjo kravat, je od takrat eksponentno raslo in postalo največja madžarska modna hiša na trgu. Ponosno zastopa sedem vrhunskih svetovnih blagovnih znamk, vključno z BOSS & HUGO (6 trgovin), z dolgoletnim partnerstvom, ki se razvija že 25 let. Lukas Liska nadzoruje delovanje franšiznih trgovin na Češkem in Slovaškem za HUGO BOSS, leta 2023 pa je skupaj z Berendijem ustanovil skupno podjetje LA Fashion Management.