MORSKA AVANTURA V DRUŽBI NAJBOLJŠIH

Najljubše igrišče, če ga lahko tako poimenujemo, švicarske urarske hiše je bilo vedno morje. Brez obotavljanja lahko namreč rečemo, da Ulysse Nardin zadnjih 175 let živi, ​​diha, z njimi raste in ustvarja nove ure, ki odražajo ritem valov in morja. Letos, ob praznovanju 175-letnice, tako v čast svoji zgodovini urarski velikan svetu predstavlja dve novi omejeni izdaji svojih modelov DIVER in MARINE Megayacht, ki sta bili navdihnjeni z oceanom in okrepljeni z novimi barvami – pridihom rdeče in posebnimi podrobnostmi »Monaco Yacht Show« za izvedenko DIVER in rožnatim zlatom namesto platine za ikonični model MARINE Megayacht.

V tokratni izdaji revije DAVID, za moške s STILOM, se bomo podrobneje dotaknili prvega modela, medtem ko lahko več o drugem preberete v prejšnji izdaji revije GOLF KLUB PREMIUM. No, če preidemo na bistvo, moramo najprej razložiti, zakaj ravno Monaco Yacht Show. Omenjeni festival in Ulysse Nardin, uradni sponzor že več kot deset let, namreč delita strast do morja, odličnosti, natančnosti in inovativnosti. Po »enem letu dopusta« se je letos Monaco Yacht Show namreč vrnil in konec septembra v Port Herculesu znova pozdravil ljubitelje razkošnih jaht, dih jemajočih destinacij in luksuznih počitnic. Mar obstaja bolj primeren čas in prostor za predstavitev dveh tako s pomorstvom zaznamovanih modelov? Če nadaljujemo, najbrž ni treba posebej poudarjati, da švicarski velikan proizvaja ene izmed najbolj zanesljivih in sodobnih potapljaških ur na trgu. Nova izvedenka Monaco Yacht Show Limited Edition je tako le še en dragulj na kroni kolekcije DIVER in še en ultraodporen model, ki se ne ustraši nobene ovire, niti napada najbolj divjih morskih psov. Omejena izdaja, na voljo v samo 100 kosih, ponuja zadnji del ohišja iz safirnega kristala, poganja pa jo samodejno gibanje Manufacture UN 150 s silicijem in 48-urno rezervo moči. Model krasijo tudi rdeči odtenki, od podrobnosti na okvirju in sekundnih kazalcev, do kazalcev na podštevilčnicah in prikaza datuma. Pod logotipom Ulysse Nardin lahko v okviru sodelovanja najdemo tudi napis »MONACO YACHT SHOW«, prav tako v rdeči barvi. Ohišje, okvir in element UN so sicer izdelani iz titana, za zagotavljanje dodatne robustnosti pa je okvir prevlečen z gumo. Seveda pa časomer ne bi bil pravi Ulysse Nardin, če ne bi vseboval vseh značilnosti potapljaške ure, na primer ultraodpornega safirnega kristala, vijačne krone, Superluminova premaza na okvirju za optimalno berljivost tudi v najglobljih vodah in vodoodpornosti do 300 metrov. Za personalizacijo je poskrbljeno z več možnosti paščkov in zapestnic iz gume, kovine ali tkanine z zapenjanjem velcro. Ste pripravljeni na morske avanture v družbi najboljših?

  • Gibanje: Caliber UN 150. Samodejno mehansko, silicij.
  • Funkcije: ure, minute in sekunde.
  • Funkcije kronometra: minutni števec kronometra ob 3. uri, urni števec kronometra ob 6. uri, osrednji sekundni kronometer.
  • Premer: 44 mm.
  • Pas: Gumijasti trak z elementom UN

Več informacij lahko najdete na KLIK.