MORDA ALGA MOŠKOSTI

Ali ste vedeli, da je moška koža na splošno debelejša, vendar krhkejša od ženske kože? Zaradi vpliva moških hormonov je moška koža za približno 10 odstotkov debelejša od ženske.

  

Medtem ko se ženske soočajo s postopnim staranjem kože, se pri moških znaki staranja začnejo kazati počasneje, nato pa se eksponentno stopnjujejo. Ko pa se začnejo pojavljati, se te spremembe pokažejo veliko hitreje in globlje. Ker se moška koža in vedenje razlikujeta od ženske kože in vedenja, nadaljuje znamka Biotherm Homme svoj pionirski raziskovalni pristop, da bi moškim lahko ponudila »prilagojeno« nego kože z biotehnološkimi učinkovinami, ki so naravnane na biološke lastnosti moških in popolnoma izpolnjujejo njihove potrebe. Biotherm Homme ponosno predstavlja nov prelomni izdelek, ki je na voljo v znameniti liniji izdelkov Force Supreme: Force Supreme Blue Serum. Ta prebojna inovacija je globalni serum proti staranju, ki odpravlja vidne znake staranja, vključno z gubami in pomanjkanjem čvrstosti, saj vsebuje edinstveno mešanico proti staranju z izvlečkom obnovitvene modre alge in pro-retinolom, ki skrbi za izjemno gladkost. Rezultat uporabe seruma je revitalizirana in nahranjena koža. Ekološko zasnovani serum združuje ti dve učinkoviti sestavini, vgrajeni v Blue Pro-Retinol formulo, ki je skladna z biološkimi lastnostmi moške kože za edinstveno sinergijsko obnovitveno delovanje, zato obnavlja kožo in deluje proti znakom staranja kože v globlje plasti kože (kjer se dogajajo izgube elastičnosti in čvrstosti) za izjemno gladkost z odpravo gub in pomanjkanja leska kože.

V novem izdelku Force Supreme Blue Serum učinkovitost izvlečka modre alge izboljša moč obnove pro-retinola, s čimer je ustvarjena nova sinergijska kombinacija:  Blue Pro-Retinol. Zaradi sinergijskega delovanja od površine proti globini Blue Pro-Retinol pomaga moški koži pri nevidnih znakih staranja kože. Modra alga je mikroalga, bogata z beljakovinami, aminokislinami in vitamini. Ker vsebuje veliko aminokislin in elementov v sledeh, ima modra alga močne kozmetične lastnosti, na primer gladi kožo, zato jo uporabimo za učinek glajenja gub.

Modra alga premika meje učinkovitosti pro-retinola za pravi sinergijski učinek. Retinol, ki je naravno prisoten v zgornjih plasteh kože, je ena izmed zvezdniških učinkovin, ki se jih uporablja za boj proti znakom staranja. Retinol se uporablja za pospešitev obnove celic in povečanje gladkosti kože. Pro-retinol je stabilizirana oblika retinola, ki olajša njegovo uporabo v formulah za nego kože. V nežni, a učinkoviti koncentraciji, ki se jo uporablja v izdelkih Biotherm, je pro-retinol primeren za številne tipe kože ter za dnevno in nočno uporabo. Force Supreme Blue Serum vsebuje probiotično frakcijo Life Plankton™, sestavino, ki jo ekskluzivno uporablja znamka Biotherm. Probiotična frakcija Life Plankton™ je v biološki afiniteti s kožo. Zaradi tega probiotična frakcija Life Plankton pomaga pri obnovi kože in pri krepitvi zaščitne funkcije kože.