MODNI SPUST S KOLESOM BALLY

Bally z veseljem predstavlja globalno sodelovanje, ki znamko popelje v povsem nove sfere. Gre za deljenje znanja s podjetjem 3T Cycling, v želji po lansiranju omejene izdaje e-kolesa Bally Peak Outlook.

  

Električno kolo, prvo, ki ga je zasnoval Bally, povzema temeljne vrednote švicarske znamke: izjemna izdelava, namenska integriteta in aktiven duh. Še več, 100 odstotkov čistega dobička bo doniranih fundaciji Bally Peak Outlook za nadaljnje delo in zavezanost ohranjanju gora. Model Exploro Racemax Boost, ki ga je zasnoval Bally v Švici in v Italiji izdelal 3T, ponuja v celoti ročno izdelan okvir iz golega karbona — kar za posledico prinaša inovativno lahko karoserijo — na voljo v treh velikostih. Gre dejansko za futuristično potezo v pravo smer k bolj trajnostnemu življenjskemu slogu. Model, narejen za ekstremne, športne in mestne razmere, uporablja sistem Exploro Ultra MAHLE Ebikemotion X35, ki olajša kolesarjenje na najzahtevnejših terenih. To dokazuje dolgoletni sodelavec Bally Peak Outlook in okoljevarstvenik Dawa Steven Sherpa, ki je za spremljevalno kampanjo e-kolo preizkusil v italijanskih in švicarskih Alpah. Z leti je Fundacija Bally Peak Outlook namreč zgradila široko koalicijo globalnih partnerjev, ki so zagotovili bistvene smernice in vpoglede v njena prizadevanja za trajnost. Zdaj Fundacija vstopa v naslednje poglavje tega pomembnega, plemenitega projekta.

Ballyjev glavni izvršni direktor Nicolas Girotto pravi: »To premišljeno partnerstvo s 3T Bike krepi našo zavezanost k trajnosti. Z našim nenehnim sodelovanjem s fundacijo Bally Peak Outlook Foundation si prizadevamo delovati proaktivno in odgovorno, da bi prispevali k podnebno bolj ozaveščeni prihodnosti za vse.«

Omejena serija e-Bike bo na voljo v izbranih trgovinah Bally po vsem svetu, spremljala pa jo bo digitalna kampanja na platformah švicarske znamke. Kupci, ki obiščejo spletno stran Bally, bodo preusmerjeni na nakup e-kolesa prek podjetja 3T, ki upravlja proizvodnjo, prodajo in distribucijo.

Fundacija Bally Peak Outlook je bila ustanovljena leta 2020 in dokazuje dolgoročno zavezanost švicarske luksuzne blagovne znamke ohranjanju gora. Fundacija Bally Peak Outlook želi z misijo zaščititi občutljiva alpska okolja pred škodljivimi učinki globalnega segrevanja in čezmernega turizma na prostem ozaveščati ljudi o vprašanjih, ki ogrožajo prihodnost teh ekstremnih pokrajin, ter krepiti lokalne skupnosti v ugledni družbi partnerjev na terenu za spodbujanje pozitivnih in trajnostnih sprememb. Če želite izvedeti več, obiščite Bally.com/peakoutlook.