Moderni potrošnik posodablja svoj ekosistem redno

Danes je orodje sodobnega posameznika veliko bolj elegantno in sofisticirano. Najnovejši Galaxy ekosistem, ki ga sestavljajo pametni telefoni Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 in Galaxy Watch6, bo poskrbel da boste v jesen začeli s pravim korakom.

  

Edinstveno doživetje

Galaxy Z Flip5 prinaša edinstveno prepogljivo izkušnjo, ustvarjeno za izražanje med vašimi dnevi. Med premikanjem po svojih obveznostih lahko prilagodite pripomočke na način, ki vam najbolj ustreza, tako da hitro preverite informacije, odgovarjate na sporočila s polno tipkovnico, odgovarjate na klice in poslušate svojo najljubšo glasbo. Vse to lahko storite kar z večjega zunanjega zaslona, ne da bi sploh odprli telefon.

Ena najpomembnejših lastnosti pametnega telefona pa je zagotovo kakovostna kamera. Galaxy Z Flip5 ponuja najbolj vsestransko izkušnjo kamere doslej, ki vam omogoča, da ujamete nepozabne spomine. V prepogljivem načinu enostavno naredite najboljše selfije, saj le vklopite aplikacijo kamere z bližnjico na zunanjem zaslonu in zajamete edinstveni trenutek.

Izkoristite možnosti, da ustvarite kreativne fotografije iz različnih kotov brez uporabe rok. Če uživate v aktivnostih, boste cenili tudi stabilizacijo kamere, ki zagotavlja jasne fotografije tudi med gibanjem.

Produktivnost v digitalni dobi

Galaxy Z Fold5 pametni telefon prinaša številne funkcije, ki bodo v pomoč vsem, ki se vračajo na študij ali na delovno mesto. Velik in visokokakovosten glavni zaslon omogoča uporabo kot tablični računalnik, kar je idealno za pregledovanje zapiskov, e-mailov in uporabo koristnih aplikacij. Ko končate obveznosti poln delovni dan, je čas za sprostitev – večerno gledanje filmov ali branje.

Če spadate med tiste, ki radi beležijo svoje misli in ideje, pa boste dodatno cenili izkušnjo, ki jo prinese S Pen pisalo. S tem pisalom lahko enostavno ustvarjate in pišete po zaslonu ter hkrati ponuja enako izkušnjo, kot da bi pisali po pravem papirju.

Pametna ura za pametnega posameznika

Ekosistem odlično dopolni pametna ura. Galaxy Watch6 ali Galaxy Watch6 Classic v vaš digitalni ekosistem prinašata številne prednosti. Že šesta serija prinaša 20 % večji zaslon, ki zdaj prikaže več besedila in omogoča boljše tipkanje. Ne skrbite ali bo zaslon viden na soncu, saj funkcija vedno vključenega zaslona (Always On Display) prilagodi svetlost zaslona. Pravim navdušencem nad aktivnostmi bodo všeč različne možnosti za spremljanje zdravja, vključno z različnimi fitnes funkcijami, ki merijo sestavo telesa s pomočjo prilagojenih območij merjenja srčnega utripa. Vaš jutranji tek lahko enostavno spremljate s pomočjo funkcije sledenje teku, medtem ko funkcija za vadbo po meri pomaga pri ustvarjanju in spremljanju različnih vadbenih rutin.

Za popoln ekosistem so tu še izjemne tablice

Samsung vam ponuja tudi novo Galaxy Tab S9 serijo tabličnih računalnikov: Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ in Galaxy Tab S9 Ultra, ki prinašajo močan in večji zaslon, ki je idealen za gledanje vsebin ter za delo ali študij na poti. Ti tablični računalniki so vaša premična pisarna ali učilnica, saj omogočajo opravljanje pomembnih nalog kjerkoli se nahajate. Z zmogljivostjo baterije, ki znaša 8400 mAh za Galaxy Tab S9, 10090 mAh za Galaxy Tab S9+ in impresivnih 11200 mAh za Galaxy Tab S9 Ultra, so te tablice pripravljene na izzive tudi zahtevnih uporabnikov. Ne glede na to ali gre za intenzivno delo, razvedrilo ali ustvarjanje, vam bodo Galaxy Tab S9 tablični računalniki zagotovili zadostno energijo, da boste ostali produktivni in povezani ves čas.

Posebna ponudba

Ste študent ali študentka in bi radi preizkusili nove Samsung naprave?

Prijavite se na 7 dni brezplačne uporabe enega izmed neustavljivih pametnih telefonov, kot je Galaxy Z Flip5. Ta edinstvena priložnost vam omogoča, da svoj vsakdan izkusite na povsem nov način. Poleg izbranih pametnih telefonov imate enkratno priložnost preizkusiti tudi novo Galaxy Watch6 in skozi sinergijo teh dveh naprav odkriti svojo dnevno rutino na povsem novo. Cool pametni telefoni in nepogrešljivi dodatki vas čakajo, pot do njih pa je izjemno preprosta. Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje najnovejše Samsung tehnologije!

Prijavi se tukaj.

Odlična ponudba!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 ter Galaxy Tab S9, S9+ ali S9 Ultra lahko izkoristite edinstveno priložnost – štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin – od zabavnih, poslovnih, družinskih, do izobraževalnih.

Odlična ponudba pa vas čaka tudi pri storitvi One Drive. Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.