MOBILNA ZVERINA ŽE V SLOVENIJI!

Telefon Huawei P40 Pro+, sicer najbolj zmogljiv član družine P40, je v Sloveniji že na voljo za prednaročilo. Prvi kupci bodo ob nakupu prejeli tudi pametno uro Watch GT 2e, brezžični polnilec SuperCharge in 50 GB prostora v Huaweievem oblaku za obdobje 12 mesecev.
  

Huawei P40 Pro+ oblikovno sledi smernicam P40 Pro, pomembnejše razlike pa skriva v sebi. Na zadnji strani vas namesto steklenega pokrova pričaka čudovito belo ali črno keramično ohišje, ki ponuja še višjo odpornost proti praskam, največja razlika pa je v glavnem fotografskem sklopu. Namesto kamere s 5-kratno optično povečavo, sta no voljo kar dve, revolucionarna z 10-kratno in 3-kratna za kakovostne fotografije tudi pri nižjih stopnjah povečave. Glavna kamera se lahko pohvali 50-milijonskim tipalom in odličnimi zmogljivostmi v slabših svetlobnih razmerah, družbo pa ji dela še širokokotna kamera za popolno zajemanje panoramskih posnetkov. Za piko na i poskrbi kamera ToF (Time of Flight), ki poskrbi vrhunski učinek zamegljenega ozadja. Srce telefona je procesor Kirin 990 5G v 7-nanometrski tehniki z integriranim modemom za omrežja pete generacije (5G) z najcelovitejšo podporo frekvenčnih pasov, robustnimi zmogljivostmi umetne inteligence in izredno energijsko učinkovitostjo. Napredna tehnologija pa je vgrajena tudi v velik in čudovit zaslon s frekvenco osveževanja 90 Hz, ki izkoristi vse grafične zmogljivosti procesorja. Podpira pa tudi brezžično tehnologijo Wi-Fi 6 plus s 160 MHz kanali, ki omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 2,4 Gbps. Huawei P40 Pro+ je mogoče brezžično polniti s 40 vati (W), zaradi izjemnih zmogljivosti procesorja pa ima napredno hibridno rešitev za učinkovito hlajenje tudi med najbolj zahtevnimi opravili.

Njegov Operacijski sistem EMUI 10.1 predstavlja številne nove funkcije, ki s pomočjo umetne inteligence olajšajo uporabnikov vsakdan. V tesnem sodelovanju z razvijalci iz vsega sveta je Huaweiu uspelo v svoji tržnici AppGallery ponuditi pester izbor globalnih in lokalnih aplikacij. Pametni telefon Huawei P40 Pro+ lahko po priporočeni ceni 1399 € prednaročite pri Telekomu Slovenije in Telemachu, na voljo pa bo po 10. juliju. Več informacij o telefonu najdete na spletni povezavi: https://bit.ly/p40-pro-plus-slo