MLADI ZVEZDNIK, NOVI AMBASADOR ZNAMKE TAG HEUER

TAG Heuer je predstavil nov kronograf Monaco, predstavitev pa je posebna predvsem zato, ker se je v le tej pojavil igralec Jacob Elordi, najnovejši ambasador blagovne znamke.

  

Zvezdnik super priljubljene TV serije Europhie Elordi se je švicarskemu urarskemu velikanu pridružil, da bi premierno zastopal kolekcijo Monaco, takoj prepoznaven kvadratni kronograf, ki si je prislužil svoj ugled v motošportu na zapestju Steva McQueena v njegovem strastnem projektu Le Mans iz leta 1971.

“Vedno so me privlačile stvari, ki so tako klasične kot brezčasne,” je dejal Elordi. “Zame je bilo partnerstvo s TAG Heuer popolno. Vedno sem občudoval legendarne hollywoodske vodilne moške figure, zato je nositi Monaco – uro, ki jo je populariziral Steve McQueen – nekaj posebnega.”

Ta nova posebna 39 mm izdaja je navdih dobila s strani priljubljenega zbirateljskega kosa iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, Heuer Monaco Dark Lord, navdušuje pa s titanom stopnje 2, obdelanim s črno prevleko DLC in rdečimi kazalci kronografa ter pozlačenimi kazalci za prikaz ur in minut in indeksi.

Elordija so sicer prvič opazili nositi Monaco, ko se je v začetku letošnjega leta predstavil na podelitvi oskarjev, pri čemer se je odločil za model “obrnjene pande”. Ta nova posebna izdaja Monaco je že na voljo pri TAG Heuerju po ceni 7.750 EUR, zanimivo pa je, da je blagovna znamka pred kratkim kot plačilo začela sprejemati tudi kriptovalute. Za več informacij o nakupu se lahko obrnete tudi na trgovino Slowatch.