MLAD VETER V KRILIH ŠVEDSKE ZNAMKE

Björn Borg, švedska znamka modnih in športnih oblačil, poimenovana po istoimenskem nekdanjem profesionalnem teniškem igralcu, je v svoje vrste zvabila dva nova ambasadorja znamke, predstavnika mlajše generacije, blogerko Alice Stenlöf in reperja Jireela.

  

Mlada vplivneža lahko v spletni kampanji opazite v oblačilih iz kolekcije pomlad/poletje 2022, oba pa pravita, da je trening pomemben del njunega življenja, saj skrbi tako za njuno fizično kot mentalno zdravje.

“Trening je bil vedno velik del mojega življenja, že odkar sem bil otrok. Ker sem umetnik in tekstopisec, to zahteva veliko trdega dela in veliko ur v studiu. Vadba me naredi popolnoma motiviranega in pripravljenega, ko je čas za v studiu in na odru. Trening mi daje vso gorivo, ki ga potrebujem, da lahko dam vse od sebe kot umetnik,” je dejal mladi Šved Jireel.

“Tako sem navdušena in ponosna, da lahko sporočam, da letos kot ambasadorka združujem moči z znamko kot je Björn Borg. Kot morda že veste, je bila vadba vedno velik del mojega življenja in postala je pomemben del tega, kar sem. Premikam se, da se počutim močno, fizično in psihično. Gibanje je bilo bistveno predvsem v časih, ko sem se počutila preobremenjeno z mislimi, ki so prevzele moj um,” je dodala Alice.

NAKLJUČNA ZANIMIVOST: Leta 2015 je podjetje v sodelovanju z Isbit Games izdalo igro v slogu advergame, imenovano First Person Lover. To je prvoosebna streljačina, v kateri se lahko igralec prilagodi v oblačilih znamke Björn Borg in se bori z uporabo “ljubezenskega orožja”.

Več informacij o kolekciji lahko pri nas najdete v trgovini NÔRT v Kristalni palači ali na spodnji povezavi.