MERCEDES-BENZ RAZREDA G KOT NFT?

Mercedes-Benz je predstavil svoj prvi skupni projekt NFT, pri katerem sodeluje s kolektivom kripto umetnikov ART2PEOPLE. Projekt je bil namenjen iskanju petih nadarjenih umetnikov, ki so ustvarili edinstvene digitalne interpretacije Mercedes-Benz razreda G.

  

Med sodelujočimi umetniki najdemo znana imeta kot so Baugasm, Antoni Tudisco, Klarens Malluta, Charlotte Tayler x Anthony Authié in Roger Kilimanjaro. Mladi kreativci so za sodelovanje pripravili močna in edinstvena čutna doživetja v kratkem video formatu s spremljajočim zvokom.

»Ta projekt govori o svetu digitalne umetnosti, ki se križa z rokodelsko obrtjo in preteklostjo sveta avtomobilizma – gre za združitev teh dveh sfer v želju vnašanja ‘OG’ zadev v svet NFT,« so pri ART2PEOPLE zapisali v predstavitveni objavi.

Projekt “NF-G” bo izšel na platformi Nift Gateway NFT 23. januarja. Cene umetniških del NFT se gibljejo od 195 do 1370 EUR, kupci, ki sodelujejo, pa bodo prejeli nagradne vstopnice za osvojitev resničnega modela G-wagon. Zgoraj si oglejte NFT in obiščite ART2PEOPLE za več informacij.