MAVRIČNO POLETJE

Ali lahko katere druge živali soustvarijo tako zelo čudovito in neponovljivo poletno mavrico, kot to lahko storijo tropske papige are? Morda tudi, a v našem uredništvu smo se toliko bolj razveselil možnosti soustvarjanja z našo losangeleško ekipo in Chanom Quachom, ki je svoje papige kreativno izpostavil skupaj z modelom Christianom Hoguejem, kar je Ted Sun vnovično zapakiral v edinstveno mavrično poletje.

Saj veste, dovršena obleka Gucci, ki jo lahko nosite tako na zahteven, pomemben sestanek kot ob večerih, ali pa spremenite obleko v pastelno zeleno barvo, s katero takoj sprostite napetost sestanka, in ko se zmagoslavno vrnete domov, se v svileni leopardji pižami Dolce Gabbana pogovorite z vašo papigo ali pa prijateljem, soprogo ali svežo ljubeznijo. In ko se pripravljate na sprehod k obali ali sprehod okoli jezera, potem je dvodelni izbor beline, kot je komplet Christiana Diorja, popoln za vas.

Za popolnoma razgaljeno kožo in razkazovanje sveže dodelanih mišic po vseh urah težkih treningov v fitnesu pa obvezno kopalke Dolce Gabbana, brez katerih v letošnjem poletju nikakor ne gre, konec koncev praznujejo 20-letnico njihove dišave Light Blue, v kateri že vsa leta blesti tudi najlepši moški sveta David Gandy v čudovitih belih kopalkah.

Fotografija: Ted Sun @tedsun77
Stilist: Alexander Shera @a.shera.style
Frizura: Christopher Miles @christophermilesmakeup
(z uporabo Augustinus Bader & Dior)
Asistent fotografa: Armand Muchhala
Asistent stilista: Morgan Milan
Retuša: Crystal Retouch @crystal_retouch
Bird Behaviorist: Chan Quach @chanthebirdman
Model: Christian Hogue @christianhogue
Agencijja: LA Models @lamodels