MARTINOVANJE PO MERI ORMOŠKEGA VINARJA PUKLAVEC FAMILY WINES

Ormoški vinar Puklavec Family Wines je tokrat ob tradicionalnem srečanju s prijatelji in poslovnimi partnerji pripravil pravo martinovanje s Petrom Polesom in Petrom Grašem.

  

Kako? Taki, da si sinoči kar po Martinovo okrasili skalno dvorano Ljubljanskega gradu. Ormoški vinar je na tradicionalno druženje povabil prijatelje in poslovne partnerje, tokrat z namenom, da mu pomagajo mošt spremeniti v vino. Martinovanje je povezoval Peter Poles, ki je z zabavnim programom nasmejal več kot 250 povabljenih. Vrhunec večera je bilo petje Petra Graša z bendom.

Od 18. ure naprej so se gostje zbrali in uživali ob odlični kulinariki in, kot se za vinoteko spodobi, ob primerni vinski spremljavi. Poles je na odru poskrbel za pravo razpoloženje in ob tej priložnosti nekaj besed namenili tudi nedavno preminulemu Vladimirju Puklavcu, lastniku kleti, velikemu vizionarju, gospodarstveniku in predvsem srčnemu človeku, ki je zapustil velik pečat s svojim inovativnim vodenjem. Njegovo začrtano pot bo nadaljevala hčerka Tatjana Puklavec, ki je prav tako pozdravila vse prisotne in se jim zahvalila za udeležbo na dogodku ter za sodelovanje in podporo kleti. Sledil je nagovor Gorazda Bedenčiča, nato pa sta se Petru na odru pridružila vinska kraljica Ana Protner in župnik Rok Pogačnik, ki sta po obredu slovesno krstila mošt in natočila novo vino iz soda. Po uradnem delu je sledil težko pričakovani koncert Petra Graša, ki je ogrel občinstvo, ki je z njim zapelo njegove največje uspešnice.

Srečanja se je udeležilo več kot 250 poslovnih partnerjev, ki tesno sodelujejo s kletjo. Med gosti so bili tudi člani vodstva Košarkarske zveze Slovenije, predstavniki Smučarske zveze Slovenije, nizozemski veleposlanik Johan O. Verboom, vinska kraljica Ana Protner, poslovni partnerji iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in številni drugi… Pa na zdravje!