ZAPELJUJOČ ODNOS 20. STOLETJA

Marshall se pri slušalkah močno naslanja na svoje rokenrolske korenine. Vse od estetike do zvoka se vrača v šestdeseta ali sedemdeseta leta 20. stoletja, ko je podjetje prvič izdelovalo svoje ojačevalce z značilnim »hrustljavim« zvokom kitare. Toda leta 2022 je težko počivati ​​na lovorikah – še posebej v primerjavi z najboljšimi brezžičnimi ušesnimi slušalkami.

  

Marshall Minor III so ušesne slušalke, podobno kot Apple AirPods (zasnova je podobna), in v ušesu zvenijo zelo dobro. Edina težava, s katero se morda spopadete, je velikost, ki pa kompenzira z izjemnim dizajnom. Največja prednost Marshall Minor III je kakovost zvoka. Glede na to, da gre za par »odprtih ušesnih čepkov«, je pravzaprav impresivno, kako odlično zvenijo.

Odličen čist zvok je vedno svetlih tonov in ponuja dobro mešanico glasnosti, kakovosti in čistosti v ušesih. Nizkih tonov ne doživimo kot premočnih, tako kot visokih tonov ne zaznamo kot kričečih ali motečih. Zaradi tega je poslušanje zvrsti, kot so rock, pop, hip-hop in EDM, popolno veselje, vendar celo zvrsti, kot so klasične ali orkestralne skladbe, zvenijo čudovito. Druga velika prednost je kakovost klica.

Vsaka ušesna slušalka Marshall Minor III ima mikrofon, ki se nahaja na dnu »stebla«, kakovost pa je resnično navdušujoča. Ne glede na to, ali gre za telefonski klic prek iPhona ali sestanek v storitvi Google Meet na iMacu, je naš govor jasen in glasen ter brez prekinitev povezave. Tudi življenjska doba baterije je precej spodobna. Vsaka slušalka bo imela približno 5 ur samostojnega poslušanja, nato pa je v polnilnem etuiju priloženih še 25 ur. Skupno je teh 30 ur poslušanja precej super za velikost kompaktnega polnilnega ohišja. Poleg tega, če vam zmanjka moči, bi moralo samo 15 minut polnjenja slušalk proizvesti približno 90 minut predvajanja, tako da bi z nekaj premori med polnjenjem čez dan lahko podaljšali življenjsko dobo baterije.