MANNERJEVI “MALI PRIGRIZKI” SO IZBRAN PRODUKT LETA!

Največja globalna raziskava novosti, sprememb in inovacij izdelkov široke potrošnje je bila v Sloveniji opravljena že 10. leto zapored. Prestižni pečat Izbran produkt leta 2022 je prejelo tudi podjetje Manner, in sicer za ponudbo izdelkov Manner Snack Minis, ki so izdelani iz 100-odstotno trajnostno pridelanega kakava s pečatom Fairtrade.

  

»Naša konkurenca je bila močna, a je lepo videti, da so izdelki Manner med potrošniki tako dobro prepoznani in priljubljeni. Pečat Izbran produkt leta pa je univerzalen in verodostojen znak, ki to potrjuje. Ker želimo potrošnikom ponuditi le najboljše, se bomo še naprej zavzemali za izbor le visokokakovostnih sestavin in kreirali slaščice iz le 100-odstotno pridelanega kakava,« je dejal Alexander Lipovšek, direktor Manner za JV Evropo. Podjetje Manner je že v letu 2020 postopno pričelo z umeščanjem certifikata Fairtrade na embalažo svojih izdelkov, kar predstavlja velik mejnik. Podjetje namreč stremi k temu, da za vse izdelke lastnih blagovnih znamk uporablja le 100-odstotno trajnostno pridelan kakav, ki nosi pečat Fairtrade. »S tem se želimo na trgu pozicionirati kot trajnostno naravnano in družbeno odgovorno podjetje,« je še dodal Alexander Lipovšek.

Pečat »Produkta leta« se podeljuje že več kot 30 let v 40 različnih državah in temelji na rezultatih raziskave med potrošniki. V raziskavo so vključene različne kategorije, v vsaki pa je izbran en zmagovalec. Od sredine februarja do začetka marca 2022 bo Manner lansiral tudi kampanjo Izbran produkt leta 2022, ki bo vidna na plakatih, prodajnih mestih in družbenem omrežju Facebook.