LVMH WATCH WEEK 2023: TAG HEUER CARRERA CHRONOGRAPH 60TH ANNIVERSARY EDITION

Šest desetletij po razkritju originalne ure Carrera je TAG Heuer ponovno preučil klasično silhueto. Ura na temo dediščine je omejena na samo 600 primerkov po vsem svetu in sodeč na prvi pogled, bodo le ti hitro pošli.

  

TAG Heuer Carrera 60th Anniversary Edition črpa navdih iz reference 2447 SN iz šestdesetih let prejšnjega stoletja in ponuja ikonično številčnico “panda”. Za razliko od originalnega ročno navitega mehanizma Valjoux pa je nova 39-milimetrska iteracija podprta z resnično moderno ognjeno močjo. Znotraj zadnje strani ohišja iz safirnega kristala najdete Heuer 02, 80-urni interni samodejni kronograf TAG Heuer, zmogljiv del urarske tehnologije. Ta popelje uro v moderno dobo, vendar ohranja številne oblikovne značilnosti, zaradi katerih je ref.2447 SN posebna. Izdaje 60th Anniversary Editions so na voljo v poliranem jeklenem ohišju, na vrhu katerega je “steklena škatla” z dvignjenim profilom iz safirnega stekla, ki skupaj s starinskimi potisnimi gumbi in ozkim zateznim obročem okoli zunanjega roba številčnice daje uri velik del njenega retro videza.

Več informacij o časomerih TAG Heuer lahko najdete na spletnem mestu TAG Heuer, o nakupu pri nas pa se lahko pozanimate v trgovinah SLOWATCH ali na spodnji povezavi.