LVMH WATCH WEEK 2023: TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200 SOLARGRAPH

Po lanski osupljivi predstavitvi časomera Aquaracer Solargraph na Watches & Wonders, se je TAG Heuer vrnil z novo izdajo.

  

Aquaracer Professional 200 Solargraph se lahko pohvali z veliko izkušenj, pridobljenih pri prvem modelu na sončno energijo, in jih nadgrajuje z izjemnimi rezultati. Tokrat je Solargraph ovit v titan, kar še izboljša kakovost in vzdržljivost, najboljše od vsega pa je, da baterije ure ni treba menjati, saj jo polnita sonce ali umetna svetloba.

»Dvominutna izpostavljenost neposredni sončni svetlobi je dovolj, da uro napaja ves dan,« so sporočili pri TAG Heuer. »Ko je ura popolnoma napolnjena, po manj kot 20 urah, lahko ta na soncu deluje do šest mesecev brez izpostavljenosti svetlobi. Če ura preneha tiktakati, potrebuje le deset sekund izpostavljenosti kateremu koli viru svetlobe, da se znova zažene, zahvaljujoč izjemno učinkovitemu času polnjenja.«

Da bi novi Solargraph deloval na najvišjem nivoju, je TAG Heuer pri razvoju novega kalibra TH50-00. Caliber TH50-00 sodeloval s tovarno Manufacture La Joux-Perret v La Chaux-de-Fonds v Švici. Kaliber je bil razvit in izdelan izključno za TAG Heuer in ponuja petletno podaljšano garancijo, ki zagotavlja brezskrbnost, tudi ko ste na poteh. TAG Heuer je razkril še, da bo novi Aquaracer Professional 200 Solargraph na voljo za nakup od februarja letos.

Več informacij o časomerih TAG Heuer lahko najdete na spletnem mestu TAG Heuer, o nakupu pri nas pa se lahko pozanimate v trgovinah SLOWATCH ali na spodnji povezavi.