LUKSUZNA PRIHODNOST SVETOVNE KOŠARKE?

Adidas uradno napoveduje dolgoročno partnerstvo z znamko Fear of God, na čelu katerega je lastnik in ustanovitelj Jerry Lorenzo. S tem revolucionarnim partnerstvom bo Lorenzo vodil kreativno in poslovno strategijo košarkarskega segmenta po celem svetu. Zavezništvo pa izziva in obstaja tudi izven tradicionalnega sodelovanja in je najbolj resnična in poštena oblika tako osebnih kot poslovnih odnosov. Partnerstvo bo utrdilo tudi vzpostavitev in oblikovanje tretjega stebra hiše Fear of God, Fear of God Athletics. Novi steber se bo osredotočil na košarko in izdelke za aktivni življenjski slog, ki dopolnjujejo troslojno naravo Fear of God in dopolnjujejo druga dva stebra znamke, Essentials in luksuzni del.

»Globalni vpliv, ki sta ga imela Jerry Lorenzo in Fear of God na kulturo in industrijo je neizpodbiten. Jerry je kreativni vizionar in uteleša resničen izraz podjetniškega duha danes. ” pravi Brian Grevy, član izvršnega odbora adidasa, odgovoren za Global Brands. »Jerryjeva pristna povezava s športom, globoko razumevanje obutvene industrije in preteklosti ter zmožnost ponovne interpretacije dediščine in vizualizacije prihodnosti nas navdušujejo. Veselimo se sodelovanja z njim, da bi navdihnili naslednjo generacijo košarkarskih kreativcev, športnikov in skupnosti. “

Jerry Lorenzo je sinonim za Los Angeles, kjer se košarkarska igra seka s kulturo, ki jo čudovit šport obdaja. Adidas je bil vedno predan združevanju ljudi, idej in gibanj. Partnerstvo bo skupaj slavilo sodelovanje, ustvarjalnost in zapuščino v športu.