LOUIS VUITTON IN NOGOMETNA MRZLICA

Francoska modna hiša Louis Vuitton s sedežem v Parizu s ponosom predstavlja novo ekskluzivno kapsulno kolekcijo, ustvarjeno v sodelovanju s svetovnim nogometnim prvenstvom v Katarju 2022, ki zajema navdušenje nad športom v prefinjenih oblikah, športnih zaključkih in subtilno elegantnih detajlih.

  

Kot zanimivost, Louis Vuitton že od leta 2010 oblikuje potovalni kovček Trophy za najpomembnejšo trofejo na svetu: FIFA World Cup Trophy. V letih, ki so sledila, se je odnos med Hišo in FIFO – krovno svetovno nogometno organizacijo – okrepil in leta 2018 je Louis Vuitton lansiral prvo kolekcijo usnjenih izdelkov za ta najbolj pričakovani športni dogodek na svetu.

Ob 22. izvedbi svetovnega prvenstva v nogometu pa tokrat pet zbirateljskih predmetov iz črnega usnja Taurillon lovi energijo čudovite igre z oživitvijo enega najbolj simboličnih elementov Hiše: motiva Damier, ki spominja na gibanje mreže ob doseženem zadetku. Brezčasne ikone, kot sta KEEPALL 50 in CITY KEEPALL, ter nahrbtnik RECOVERY so idealni sopotniki ob spremljanju vaše najljubše ekipe, saj vsi ponujajo prostoren glavni predal, praktične notranje žepe in nastavljive naramnice s črnimi kovinskimi dodatki.

Kovček za pokal, ustvarjen za svetovno prvenstvo leta 2014.

Poleg tega usnjena oznaka v obliki logotipa nogometnega kluba z belim napisom krasi modele torb. KEEPALL 50 sicer poleg tega ponuja tudi snemljiv naramni pas in pet zaščitnih gumbov na dnu. Kolekcija pa se tu ne konča in vključuje tudi dva majhna usnjena izdelka: DOPP KIT s kontrastnimi pasovi in POCKET ORGANIZER s petimi notranjimi predelki, zunanjim žepom, kontrastnimi robovi in logotipom.

Ekskluzivna zbirka je na voljo v izbranih trgovinah in na spletu od 6. oktobra 2022.