LEXUS PREMIKA MEJE OGLAŠEVALSKIH KAMPANIJ

Vrhunskemu vohunu je zaupano, da se izogne svojim zasledovalcem, medtem ko varuje skrivnostno torbo. Potem ko prevzame aktovko na slikoviti lokaciji La Fortalesa, jo protagonist v svojem povsem novem RX-u odpelje po vijugastih ulicah Girone, preden prispe do slavnega Puente de Besal, od koder se zlahka odpravi novim dogodivščinam naproti.

  

To je situacija, predstavljena v “Stay Ahead”, glavnem filmu, ki je januarja 2023 v Evropi lansiral povsem novega RX. Film slavi vzporednice med najsodobnejšim avtomobilom, ki je sam po sebi napreden in ikoničen, ter občinstvom, ki ponazarja etos “voditi naprej” v vseh delih njihovega življenja, podobno kot RX, pionir v sektorju luksuznih hibridnih električnih SUV. Občinstvo RX išče dobrine in izkušnje, ki ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu in ciljem, od hrane in mode do umetnosti in kulture.

Medtem ko bo standardna 30-sekundna montaža “Stay Ahead” služila kot glavni adut kampanje v vseh evropskih medijih, je Lexus ustvaril tudi podaljšan 100-sekundni režiserski posnetek, ki bo gledalcem omogočil, da se še bolj potopijo v to kinematografsko izkušnjo in poklon vintage vohunskim filmom. Režiserski posnetek je dostopen na vseh spletnih straneh nacionalnih distributerjev, na spletni strani Lexus Europe in spodaj.

Vsebina zelo cenjene aktovke ostaja skrivnost do samega konca filma, a ljubitelji Lexusa lahko sodelujejo v tekmovanju, da izvedo več in so upravičeni do posebnih nagrad. Ko bo tekmovanje odprto za javnost aprila 2023, bo razkritih več informacij.

RX 500h Performance Hybrid sicer ohranja svoje mesto na čelu skupine z združevanjem elegance in moči, kot je prikazano v filmu Stay Ahead. RX 450h+, ki vključuje industrijsko priznano priključnohibridno električno tehnologijo Lexusa, in RX 350h, ki ponuja učinkovit nadomestek za konkurenčne modele z manjšimi prostorninami dizelskega in bencinskega goriva, sta druga elektrificirana pogonska sklopa, ki sta na voljo v Evropi. Povsem novi RX ima tudi na voznika osredotočen kokpit “Tazuna”, ki izboljša intuitivno upravljanje avtomobila, hkrati pa izboljša izkušnjo vožnje.