LEGENDARNI DIAMANT, KI PRIKLIČE POLETJE

Kolekcija Burlington pomlad/poletje 2023 je polna življenja in vitalnosti. Optimistični duh te zbirke je povezan s premislekom o tem, kaj je v življenju resnično pomembno, občutkom za perspektivo in predanostjo čuječnosti. Prva podtema zbirke, Soul, je umirjena in nostalgična. Namiguje na dušo znamke Burlington, rezultat pa so čustveni slogi, ki nastanejo, ko se tradicionalni elementi kombinirajo s pomladnimi in umirjenimi barvami. Druga tema, Heart, je polna upanja in sreče, njenim pozitivnim, atletskim vzorcem pa dajejo vizualno popestritev svetli, poletni odtenki.

  

Razširite svoja krila in zacvetite.

Cvetlični vzorec, ki prekriva vsak centimeter Burlington Denim Flower, daje tistemu, ki nogavico nosi, občutek, da je prišla pomlad. Pridih britanske dediščine “British Heritage” prihaja iz vložka iz denim preje in značilne sponke Burlington.

Dvigovalec razpoloženja!

Veselje palete Burlington Mini Foulard je nalezljivo. Karirasti dizajn te navadne moške nogavice ustvarja edinstven ter vznemirljiv občutek in videz.

Prosim, pridruži se mi na igrišču.

British Clubhouse je letos navdih za nogavice s športnim motivom, ki so trenutno v modi. Burlington Tennis Club ponuja nogavice za moške in ženske, pri katerih so loparji in žogice enake barve, zato se zlijejo z diamantnim vzorcem in ustvarjajo čudovito teniško temo. A to ni vse, zaradi nogavic Burlington Polo Club za ženske in Burlington Golf Club za moške sta tako igrišče za polo kot za golf po novem modno središče. Dizajn zaznamuje diamantni vzorec, ki ga krasijo polo kladiva, polo žogica ter konj kot tudi motivi, povezani z golfom.

Za konec sta tu še nov osnovni model za ženske Burlington York, med tem ko je za moške tu Burlington Boston – oba sloga krasi športna, retro-očarljiva estetika. Za klasično rebrasto nogavico sta značilna rebrasta manšeta in izvezen diamant Burlington.